Uusimmat

Wonder Woman -elokuvan odotettu toinen traileri on julkaistu

03.11.2016 19:01 Aki Lehti

Elokuvan ensi-ilta on kesäkuussa 2017.

Batman v Superman: Dawn of Justicessa elokuvayleisölle esitellyn Wonder Womanin ensimmäinen traileri julkaistiin viime kesänä San Diegon Comic-Con -messujen yhteydessä, mutta nyt tarjolla on tuore promo, josta selviää paremmin mistä leffassa oikein on kyse.

Wonder Womanin pääosassa nähdään jälleen Gal Gadot. Elokuvan muita tähtiä ovat Chris Pine, Lucy Davis, Connie Nielsen, Robin Wright, Lisa Loven Kongsli, Danny Huston, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, Elena Anaya ja David Thewlis.

Patty Jenkinsin (Monster) ohjaama Wonder Woman saa ensi-iltansa 2. kesäkuuta 2017.

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat