Wonder Woman -tähti Gal Gadotin koronavuosi ei mennyt nappiin – Alkoi ryypätä ja leikkasi sormestaan palasen, joka päätyi roskiin

26.04.2021 08:36 | Muropaketin toimitus

Gal Gadot kertoo lopettaneensa aamujuopottelun.

Gal Gadot vieraili Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa, jossa hän kertoi koronavuodestaan, joka ei alkanut kovin hyvin. Wonder Woman -näyttelijä paljasti leikanneensa sormestaan palan irti aloitettuaan aamunsa alkoholipitoisilla juomilla.

– Pandemian alkupuolella kotikaranteenissa moni aloitti aamunsa mimosalla tai sangrialla joskus kello 11.00 aamulla. Tai ainakin minä aloitin. Sitten mieleni alkoi tehdä kaalisalaattia, jota valmistaessani leikkasin sormestani palan irti, Gadot kertoo.

– Mieheni Yaron nappasi palan leikkuulaudalta, mutta heitti ällötyksen roskiin. Meidän oli siis turha lähteä sairaalaan.

Gadotin Wonder Woman 1984 elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa joulupäivänä HBO Maxissa. Suomessa se sai ensi-iltansa vasta 26. maaliskuuta HBO Nordicissa.

Muropaketin arvostelussa elokuvasta todettiin muun muassa seuraavaa:

”Ensimmäinen Patty Jenkinsin ohjaama ja Gal Gadotin tähdittämä Wonder Woman ei ollut mestariteos, mutta DC:n supersankaripätkäksi ihan viihdyttävää hömppää. Noin vuodella myöhästynyt jatko-osa puolestaan on aivan käsittämätön sekasotku, jossa ei toimi oikeastaan yhtikäs mikään. Wonder Woman 1984 on vähintäänkin yhtä kehno supersankariseikkailu kuin Josh Trankin vuoden 2015 Fantastic Four. Ihmenelosilla oli armollisesti mittaa vain noin 90 minuutin verran, mutta Jenkins kiduttaa katsojaa yli kahden ja puolen tunnin ajan.”

Arvostelu | Odotettu Wonder Woman 1984 on luokatonta roskaa, jossa ei toimi yhtikäs mikään

Muropaketin uusimmat