Wonder Woman -tuottajan mukaan “Wonder Womanin jatko-osa ei ole Wonder Womanin jatko-osa”

15.03.2019 16:59 | Muropaketin toimitus | 1

Patty Jenkinsin jälleen ohjaama Wonder Woman 1984 julkaistaan kesäkuussa 2020.

Reilun vuoden päästä julkaistava Wonder Woman -jatko-osa sijoittaa Gal Gadotin esittämän Diana Princen kokonaan uudenlaiseen seikkailuun. Elokuvaa pidetään niin itsenäisenä, että sen tuottaja Charles Roven ei edes pidä sitä jatko-osana lainkaan.

Vulturen haastatteleman Rovenin mukaan sille on syynsä, että ohjaaja Patty Jenkins valitsi elokuvan nimeksi Wonder Woman 1984 eikä Wonder Woman 2. Vaikka elokuva jatkaakin samojen teemojen ympärillä kuin ensimmäinenkin elokuva, DC-sarjakuvien pohjalta tehty elokuva seisoo omilla jaloillaan samaan tapaan kuin Indiana Jones- ja James Bond -elokuvat.

“Hän päätti että tämä elokuva on seuraava versio Wonder Womanista eikä jatko-osa. Ja hän myös pitää sanansa. Se sijoittuu täysin eri aikaan ja siitä saa käsityksen, mitä Diana/Wonder Woman on tehnyt elokuvien väliin jäävänä aikana. Mutta se on täysin erilainen tarina. Vaikkakin siinä on samoja tunteisiin vetoavia kohtia, paljon huumoria, paljon rohkeaa toimintaa. Sydänjuuristakin vedellään”, Roven kertoo.

Wonder Woman 1984 julkaistaan 5. kesäkuuta 2020.

Keskustelu

Kuulostaa siltä ettei itsekään tiedä mitä on tekemässä, ja yleensä kun ei itsekään tiedä niin ei voi hyvää saada aikaan. Jatko-osahan tuo juuri on jos edelliseen on kerran jatkoa. Ei siinä edellinen oli kyllä ihan hyvä elokuva, mielenkiinnolla täytyy jäädä odottamaan minkälainen tämä toinen on, vai onko pettymys.

Muropaketin uusimmat