Woody Harrelson, Emma Stone, Rosario Dawson… – Zombieland 2:n hahmojulisteet esittelevät vanhoja ja uusia tuttavuuksia

26.09.2019 09:42 | Muropaketin toimitus

Zombieland: Double Tap saa ensi-iltansa lokakuun lopussa.

Sony on julkaissut kasan hahmojulisteita Ruben Fleischerin ohjaamasta Zombieland: Douple Tap -elokuvasta, joka saa ensi-iltansa Suomessa 25. lokakuuta.

Vanhoista tutuista omat mainoslakanansa ovat saaneet Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg ja Abigail Breslin ja uusista tulokkaista Rosario Dawson, Zoey Deutch ja Avan Jogia. Luke Wilsonin ja Thomas Middleditchin esittämät hahmot ovat päätyneet samaan julisteeseen. Kaikki kuvat löytyvät alla olevasta galleriasta.

Zombieland: Douple Tapin virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Vuosikymmen sen jälkeen, kun Zombieland-elokuvasta tuli hitti ja kulttiklassikko, sen pääosanesittäjät Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin ja Emma Stone palaavat yhteen ohjaaja Ruben Fleischerin (Venom) sekä alkuperäisten kirjoittajien Rhett Reesen ja Paul Wernickin (Deadpool) kanssa jatko-osassa Zombieland: Double Tap. Koomisen sekasortoinen matka vie heidät niin Valkoiseen taloon kuin myös Amerikan maaseudulle. He löytävät uudenlaisia zombeja teurastettaviksi ja tapaavat lisää selviytyneitä ihmisiä. Ennen kaikkea heidän on kuitenkin selvittävä oman eriskummallisen perheensä kasvukivuista.”

Muropaketin uusimmat