Uusimmat

X-Men: Dark Phoenix -ohjaaja kertoo miksi X-Men: Apocalypse oli niin onneton elokuva

11.12.2017 13:51 Muropaketin toimitus

Ohjaaja Simon Kingberg ei aio toistaa Apocalypse-elokuvan virheitä.

Viime vuonna ensi-iltansa saanut X-Men: Apocalypse kyllä tuotti maailmanlaajuisesti yli 543 miljoonaa dollaria, mutta sai syystäkin leffasarjan huonoimmat arviot ja faneilta kuraa niskaansa. Nyt seuraavan X-Men-leffan ohjaaja Simon Kingberg kertoo EW:n jutussa mikä Apocalypsessä meni hänen mielestään vikaan.

“Mielestäni mokasimme tämän franchisen tärkeimmän asian, eli unohdimme hahmot ja keskityimme liikaa erikoistehosteisiin tunteiden ja hahmojen kustannuksella.”, Apocalypsen käsikirjoittajana ja tuottanaja toiminut Kingberg sanoo.

Dark Phoenixin juoni on melkoista kosmista temmellystä, mutta Kinberg painottaa lähestyneensä uutta leffaa nimenomaan henkilöhahmojen kautta, jotta yliluonnolliset elementit toimivan kunnolla.

“Halusin nimenomaan keskittyä hahmoihin ja antaa heille oikeita tunteita ja asioita joista välittää, jotta leffan teema tuntuu relevantilta tämän päivän maailmassa”, hän jatkaa.

Simon Kinbergin ohjaama ja käsikirjoittama X-Men: Dark Phoenix kierrättää Chris Claremontin ja John Byrnen klassikkosarjakuvaa, jossa kosminen Feenix-voima valtaa nuoren Jean Greyn. Telepaattimutanttia esittää Game of Thronesista tuttu Sophie Turner. Muutama päivä sitten elokuvasta julkaistiin ensimmäiset kohtauskuvat ja paljastettiin reippaasti uusia yksityiskohtia.

Muropaketin uusimmat