UUSIMMAT

X-Men-elokuvien sekoilut on sekoiltu: ”Meillä on nyt selkeä visio”

16.09.2015 10:00 | Tatu Junni

Tuottaja-käsikirjoittaja Simon Kinberg on valottanut 20th Century Foxin suunnitelmia X-Menin suhteen.

X-Men-elokuvasarja meni pahasti metsään X-Men: Viimeisen kohtaamisen (2006) ja X-Men Origins: Wolverinen (2009) myötä. Punainen lanka hukkui ja tuloksena oli tarinallinen ja rakenteellinen sekasotku, jota sinänsä mainio X-Men: First Class (2011) vain pahensi omalta osaltaan.

Keväällä 2014 ilmestynyt X-Men: Days of Future Past tarjosi aikamatkailutarinallaan mahdollisuuden kurssin korjaamiseen ja siihen on nyt myös tartuttu.

”X-Men -elokuvien 1-3 tapahtumia ei välttämättä ole kokonaan pyyhitty pois, mutta X-Men: Days of Future Pastin tapahtumat vaikuttivat aikajanaan. Kaikki mitä teemme tästä eteenpäin on osa virallista kaanonia. Tämä tarkoittaa sitä, että [X-Men: Apocalypsen lisäksi] Gambiitti ja Deadpool sijoittuvat samaan maailmaan Days of Future Pastin ja tulevien X-Men-elokuvien kanssa”, Simon Kinberg vahvisti MTV:lle hiljattain.

Samassa yhteydessä Simon Kinberg vihjasi, että Deadpool saattaa hyvinkin kohdata Ryhmä-X:n tulevaisuudessa.

”Sama maailma ei tarkoita, että hahmot kohtaavat toisensa automaattisesti. Niiden pitää kuitenkin noudattaa samoja sääntöjä tässä maailmassa. Ja kyllä tiettyjä kohtaamisia on luvassa eri elokuvissa”, Kinberg vihjasi.

”Meillä on nyt selkeä visio siitä, mihin suuntaan aiomme X-Men-universumin hahmoja viedä.”

Tällä hetkellä vahvistetut X-Men-elokuvat ovat Deadpool (helmikuu 2016), X-Men: Apocalypse (toukokuu 2016), Gambiitti (marraskuu 2016) ja Wolverine: Old Man Logan (maaliskuu 2017).

Lähde: MTV

Muropaketin uusimmat