Uusimmat

X-Men-ohjaajasta liikkuu huolestuttavia huhuja: Myöhästeli kuvauksista ja itki niiden aikana

02.11.2018 14:51 Muropaketin toimitus

X-Men-ohjaaja Bryan Singerin piti ohjata Queen-elokuva Bohemian Rhapsody. Oudon käytöksen vuoksi hän sai elokuvasta kuitenkin potkut viime metreillä.

Queen-elokuva Bohemian Rhapsodyn ohjaajana mainitaan Bryan Singer, mutta tosiasiassa ohjaaja sai elokuvasta potkut kuvausten loppumetreillä ja elokuvan veti loppuun Dexter Fletcher. The Hollywood Reporterin mukaan Singerin käytös kuvausten aikana uhkasi koko elokuvatuotantoa.

Bohemian Rhapsodyn kerrotaan olleen Singerin intohimoelokuva ja vaikeasta käytöksestään jo aiemminkin tunnetun ohjaajan saaneen työn epäileviltä Foxin johtajilta ainoastaan sillä ehdolla, että hänen käytöksensä muuttuisi. Foxin hallituksen puheenjohtaja Stacey Sniderin kerrotaan antaneen tälle ehdot: “Älä riko lakia. Tule töihin joka päivä. Jos tämä ei onnistu, siitä tulee seuraamuksia”.

Uutisen mukaan Singer käyttäytyi studion uhkauksista huolimatta kuvauksissa täysin holtittomasti. Hän myöhästeli ja antoi valmiiksi maskeerattujen ja puettujen näyttelijöidensä odottaa itseään, ja poistui kuvauspaikalta useaksi viikoksi studion kiellosta huolimatta.

Kuvauksissa mukana ollut sisäpiiriläinen on kertonyt, että jo alkuvaiheessa kuvaaja Tom Sigel oli joutunut ottamaan ohjat käsiinsä, kun Singer ei ollut kykeneväinen töihin. Singerin kerrotaan olleen “henkisesti hyvin hauras”, valmistautumaton ja välillä jopa itkeneen kuvauksissa.

Kun Singer poistui kielloista huolimatta kuvauksista useaksi viikoksi “huolehtimaan sairaasta äidistään” New Jerseyyn (ja hänet nähtiin muutama päivä myöhemmin Los Angelesissa), Foxilla päätettiin antaa ohjaajalle kenkää. Vaikka hänen nimensä edelleen on Bohemian Rhapsodyn ohjaajana, häneltä poistettiin tuottajan krediitti.

Muropaketin uusimmat