UUSIMMAT

X-Men-tähti Evan Peters paljasti oman reaktionsa WandaVision-sarjan odottamattomaan käänteeseen

27.04.2021 18:00 Muropaketin toimitus

Evan Peters esitti Disney Plussan WandaVision-sarjassa X-Men-elokuvista tuttua hahmoaan – pienellä lisäjuonenkäänteellä.

Sisältää spoilereita!

Disney Plussan Marvel-sarja WandaVision yllätti katsojat tuomalla mukaan X-Men-elokuvista tutun näyttelijän. Evan Peters nähtiin sarjassa Pietro Maximoffin roolissa, missä Avengers-elokuvissa puolestaan näytteli Aaron Taylor-Johnson.

Sarjan lopussa kuitenkin paljastui, ettei Peters oikeasti olekaan Wandan veli vaan näyttelijä nimeltä Ralph Bohner, jota Agatha Harkness kontrolloi esittämään uutta roolia.

Peters kertoo tuoreessa haastattelussa (Comicbook Movien kautta) tienneensä, että hänen hahmonsa nimi on Ralph, mutta tämän sukunimi oli jäänyt häneltä pimentoon.

“En tiennyt että hänen sukunimensä on Bohner. Joten siinä kohtauksessa, missä olen yläkerrassa miesluolassani ja selitän jotain Monica Rambeaulle, hän katsoo kasvokuvaani ja sanoo Ralph Bohner. Minä olin että ’mitä, Bohner’? Ja aloin nauraa hysteerisesti, koska tiesin kyllä että hänen nimensä on Ralph ja että hän toimii noidan kontrolloimana”, Peters selittää.

(Lausuttunahan Bohner kuulostaa ihan samalta kuin sana ’boner’, ja kaikki toki tietävät, mitä se tarkoittaa.)

MAINOS | Star-osio on nyt avattu ! Tilaa Disney+ hintaan 8,99 € / kuukausi tai 89,90 € / vuosi