X-Menistä ja Hemlock Grovesta tuttu Famke Janssen: ”Elämme todella sairaassa maailmassa”

24.04.2013 09:45 Muropaketin toimitus

Famke Janssen

Netflixin viime viikolla julkaistua Hemlock Grove -sarjaa tähdittää X-Men- ja Taken -elokuvasarjoista tuttu Famke Janssen. Dome.fi jututti aikoinaan James Bond -elokuvassakin esiintynyttä näyttelijää Torontossa viime viikolla. Mukana juttutuokiossa oli myös Janssenin kollega, skottinäyttelijä Dougray Scott.

Sekä Famke Janssen että Dougray Scott ovat tehneet uransa aikana paljon hyväntekeväisyystyötä. Kokevatko näyttelijät sen velvollisuudekseen julkisuuden henkilöinä?

”Mielestäni se on velvollisuutemme ihmisinä. Meidät on pistetty tälle planeetalle ja on suuri etuoikeus olla täällä. Elämme kuitenkin todella sairaassa maailmassa ja moni asia kaipaa huomiotamme. Yksi niistä on ympäristö ja siksi toimin Green Cross Internationalin lähettiläänä”, Janssen innostuu aiheesta ja kertoo toimivansa etenkin veteen liittyvien kysymysten parissa.

”Voisin jatkaa tästä aiheesta vaikka kuinka pitkään… Ihmiset voivat vaikuttaa näihin asioihin myös yksilöinä. Jos näyttelijöinä voimme joskus saada muut kuuntelemaan meitä aiheen tiimoilta, hienoa. Uskon kuitenkin, että nämä asiat kuuluvat kaikkien vastuulle, ei vain näyttelijöille.”

Lue koko haastattelu täältä:

Hemlock Grove -tähdet Famke Janssen ja Dougray Scott pintaa syvemmältä

Muropaketin uusimmat