Yhdeksän kovan luokan tv-sarjaa sai juuri kirvestä kalloon – mukana todellisia menetyksiä

15.05.2018 05:30 Muropaketin toimitus

Lopetettavien tv-sarjojen listalla on muun muassa erinomainen The Expanse -scifi-sarja.

Tv-kanavat ovat paljastaneet perinteiseen tapaansa tässä vaiheessa vuotta tulevaisuudensuunnitelmiaan sarjojensa suhteen. Slashfilm listaa kahdeksan sarjaa, jotka saavat kirvestä kalloon. Suurin osa lopetettavista sarjoista ansaitseekin moisen kohtalon, sillä esimerkiksi Manaaja-elokuvaan perustuva The Exorcist -sarja ja Neil Gaimanin ja Mike Carreyn sarjakuvan pohjalta tehty Lucifer olivat aivan kammottavia tekeleitä.

Lopetettavien listalla ovat myös Quantico, Alex, Inc., Great News ja Taken-elokuvien tv-versio. Melkoinen menetys on Suomessa Neflixin esittämän Designated Survivor -sarjan päättyminen käynnissä olevan kakkoskauden jälkeen.

Surkeimman uutisen kertoo kuitenkin Deadline, jonka artikkelin mukaan SyFy-kanavan The Expanse -scifi-sarja päättyy käynnissä olevaan kolmanteen tuotantokauteen heinäkuun alussa. Se on ollut yksi SyFyn parhaista tuotoksista vuosiin ja osa heidän kasvojenkohotustaan, jonka kantavana ideana oli tarjota taas fiksua scifiä vähän varttuneemmille katsojille.

Suomessa The Expansea esittää Netflix, josta tosin löytyy vasta sarjan kaksi ensimmäistä tuotantokautta. Kolmas tullee saataville kunhan kaikki loput jaksot on esitetty Yhdysvalloissa.