Uusimmat

Yhden illan suhteesta tuli painajainen Kauhean kankkusen ohjaajalle

08.01.2013 11:49 Muropaketin toimitus

Todd Phillips

Kauhea kankkunen -komedioista tunnetun ohjaaja Todd Phillipsin vuosi ei ole alkanut järin iloisissa merkeissä. Mies hankki juuri väliaikaisen lähestymiskiellon neitokaiselle, joka vainoaa häntä.

Todd Phillipsilla, 42, oli vuonna 2011 yhden illan suhde Juliana Shiao -nimisen naisen kanssa. Ohjaaja ei etsinyt pidempiaikaista seuralaista, mutta sai sellaisen tahtomattaan. Shiao on nimittäin häiriköinyt Phillipsia taukoamatta nyt jo lähes kahden vuoden ajan.

Todd Phillipsin mukaan 22-vuotias Shiao on häiriköinyt häntä esimerkiksi lukuisilla tekstareilla ja seuraamalla häntä. Dramaattisin käänne tapahtui, kun nainen pelmahti paikalle ohjaajan Los Angelesin kotiin ja tuhosi hänen tyttöystävänsä auton. Tätä ennen Shiao oli lähettänyt viestejä, joissa luki muun muassa ”En todellakaan halua olla stalkkeri… Aion tulla aitasi yli ja tuhota tyttöystäväsi auton, jos et tule ulos”.

Poliisi on jo kerran pidättänyt Shiaon. Myöhemmin tammikuussa selviää, muutetaanko Todd Phillipsin anoma väliaikainen lähestymiskielto pysyväksi. Ohjaajan seuraava elokuva on toukokuussa ilmestyvä Kauhea kankkunen 3.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: TMZ

Muropaketin uusimmat