Yhdysvalloissa supersuosittu 9-1-1-sarja alkaa Suomessa Fox-kanavalla ensi viikolla

13.03.2018 19:38 | Muropaketin toimitus

9-1-1-draamasarja perustuu tositapahtumiin.

Yhdysvalloissa tammikuussa alkanut Angela Bassettin, Connie Brittonin ja Peter Krausen tähdittämä 9-1-1 alkaa Suomessa 20. maaliskuuta Fox-kanavalla. Se on ollut Yhdysvalloissa suursuosittu ja sarjaa on luvassa toisenkin kauden verran.

Tositapahtumista ammentava sarja esittelee ensihoitajia, poliiseja ja palomiehiä työssään ja siviilielämässään tavallisinen arjen ongelmineen.

9-1-1-sarjan virallinen synopsis kertoo:

”Hätäkeskuspäivystäjä Abby Clark (Connie Britton) vastaa puheluihin hädän sattuessa ja pitää soittajat rauhallisena, jotta tilanne ja tapahtumapaikka saadaan kartoitettua. Vastuuntuntoinen Abby potee jatkuvaa syyllisyyttä siitä, ettei voi olla päivisin sairaan äitinsä tukena. Athena Grant (Angela Bassett) on tiukka ja kurinalainen poliisipäällikkö, joka saapuu rikospaikalle ensimmäisten joukossa. Athenan työkaverit eivät tiedä, että kovanaaman perhe-elämä on kaikkea muuta kuin idyllistä, ja se alkaa murentua aviomiehen tullessa ulos kaapista. Evan ”Buck” Buckley (Oliver Stark) on komea ja viriili palomies, jota ohjaa enemmän alapää, kuin aivot. Seksiriippuvaista nuorukaista joutuu kaitsemaan palopäällikkö Bobby Nash (Peter Krause), joka isällisellä otteella johtaa yksikköään.”