UUSIMMAT

Yksi 2010-luvun parhaista komediasarjoista loppui juuri – Sen kunniaksi YouTubesta löytyy nyt viisi minuuttia pilalle menneitä kohtauksia

19.12.2019 08:53 | Muropaketin toimitus

HBO:n Silicon Valley -sarja päättyi viime viikolla kuudenteen tuotantokauteen.

HBO:n Silicon Valley -sarjan kuudennen kauden kahdeksas ja samalla viimeinen jakso tuli tarjolle HBO Nordiciin viime viikolla. Vaikka pari viimeistä kautta eivät ehkä ole olleet aivan niin hyviä kuin aiemmat, niin kokonaisuutena Silicon Valley oli oikein oiva komedia.

Tavallista pidempi finaalijakso tarjosi ihan passelin lopun sarjalle, ja nyt HBO on julkaissut reilun viiden minuutin mittaisen videopätkän, joka esittelee pilalle menneitä kohtauksia. Pätkästä tulee ainakin selville, että suurin osa Silicon Valleyn näyttelijöistä hallitsi improvisoinnin.

Beavis & Butt-Headin luojana parhaiten tunnetun Mike Judgen ja Alec Bergin luoma sarja kertoi Silicon Valleyn IT-nörteistä ja perustui Judgen omiin kokemuksiin. Pääosissa nähtiin Thomas Middleditch, Zach Woods, Kumail Nanjiani, Martin Starr ja Josh Brener.

Mukana olivat myös muun muassa Amanda Crew, Matt Ross, Suzanne Cryer ja Jimmy O. Yang. Myös Deadpool-elokuvista tuttu näyttelijä-koomikko T.J. Miller oli mukana neljän ensimmäisen kauden ajan, mutta hän sai sarjasta kenkää sekoilunsa takia.

Muropaketin uusimmat