Yksi alkuvuoden 2020 isoimmista elokuvista on jatkuvan pilkan kohteena jo nyt – Nyt ohjaaja puolustaa traileria parhaansa mukaan: “Tehosteet eivät olleet valmiita”

03.12.2019 17:00 | Muropaketin toimitus

Suosittuun näyttämömusikaaliin pohjautuva Cats julkaistaan Suomessa elokuvamuodossa 3. tammikuuta.

Andrew Lloyd Webberin kuuluisa musikaali Cats kääntyy elokuvaksi alkuvuodesta, ohjaajanaan Kuninkaan puheesta Oscarilla palkittu Tom Hooper. Suomessa tammikuussa julkaistavan suurelokuvan traileri on saanut internetin kohisemaan – eikä pelkästään hyvällä tavalla. Se nimittäin näyttää varsin… erikoiselta.

Empiren haastattelussa Hooper puolustaa tuotantoaan ja myöntää, etteivät elokuvan tehosteet olleet trailerin julkaisun aikaan vielä täysin valmiit.

“Olimme saaneet kuvaukset valmiiksi maaliskuussa, joten trailerissa nähdyt tehosteet olivat vasta alkutekijöissään. Mahdollisesti saimme joistakin äärimmäisyyksiin menneistä kommenteista vihjeitä siihen, miten muokata tuotantoa. Kun näette valmiin elokuvan, huomaatte, että joidenkin kissojen design on muuttunut sen jälkeen ja lisäksi myös oma ymmärryksemme siitä, miten käyttää teknolologiaa hyväksemme on lisääntynyt”, Hooper selittää.

Catsin ensimmäinen traileri näytti tältä:

Tässä marraskuussa julkaistu toinen traileri:

Muropaketin uusimmat