Yksi elokuva, yksi sarja ja yksi kirja: Tässä Stephen Kingin kauhusuositukset Halloweenille

24.10.2019 21:00 | Muropaketin toimitus

Mitkä ovat parhaat elokuvat, sarjat tai kirjat Halloween-kauteen? Kauhun mestari Stephen King kertoi omat suosituksensa.

Halloween on pian ovella ja Suomessakin pimenevät illat houkuttelevat katsomaan jotain pelottavaa. Kauhun mestari Stephen King kertoi Entertainment Weeklylle omat suosikkinsa pimeälle vuodenajalle. Hän valitsi yhden elokuvan, yhden tv-sarjan ja yhden kirjan, jotka hänen mielestään ovat tällä hetkellä parhaimmistoa.

Elokuvaksi King valitsi Child’s Play -remaken: “En mennyt katsomaan sitä teatteriin, koska ajattelin, että se on taas yksi lämmitelty jatko-osa. Mutta Mark Hamill toimii siinä Chuckyn äänenä ja hitto, että suorastaan rakastin sitä elokuvaa. Nauroin ja itkin siinä kaikelle.”

Tv-sarjoista King suosittelee Netflixin Mariannea: “Se on ranskalainen sarja ja todella, todella pelottava. Siinä on jotain samaa kuin Stranger Thingsissä ja vähän myös Steve King -viboja.”

Kirjaosastolta King on puolestaan valinnut Leigh Bardugon kirjoittaman romaanin Ninth House: “Se on kuin Harry Potter, mutta aikuisille. Se on sellainen kirja, jota lukiessaan ajattelee, että se on pelottava, älykäs, kekseliäs ja sitä toivoo, että sitä saisi lisää.”