Yksi HBO Nordicin parhaista sarjoista päättyy, mutta vielä on yksi kausi jäljellä

17.03.2021 09:35 Muropaketin toimitus

BBC America -kanavan Killing Eve -sarjan neljäs kausi jää sen viimeiseksi.

BBC American Killing Eve -alkuperäissarja saa luvatusti vielä neljännen tuotantokauden, mutta kanavan mukaan se jää harmi kyllä myös viimeiseksi.

Suomessa kehuttua ja suosittua mustaa komediaa on esittänyt tuoreeltaan HBO Nordic.

BBC America tilasi sarjan neljännen kauden jo yli vuosi sitten, tammikuussa 2020, mutta pandemian takia sen tekeminen on myöhästynyt reippaasti. Viimeiseksi jäävän kauden kuvaukset alkavat näillä näkymin vasta ensi kesänä. Eli loput jaksot nähdään todennäkäisesti vasta vuonna 2022.

Sarjaa tuottavat AMC Networks ja Sid Gentle Films Ltd suunnittelevat tällä hetkellä sille spinoff-sarjaa tai -sarjoja, joista ei tiedetä vielä sen enempää.

Killing Even pääosissa esiintyvät Sandra Oh ja Jodie Comer. Sen kaikilla kausilla pääpäsmärinä, eli showrunnerina on toiminut eri nainen. Ensimmäisellä kaudella puikoissa oli Phoebe Waller-Bridge, kakkoskaudella Promising Young Woman -elokuvastaan nyt Oscar-ehdokkuuden saanut Emerald Fennel ja kolmoskaudella Suzanne Heathcote.

Viimeisen kauden showrunner on Laura Neal. Kaikki kaudet ovat edelleen katsottavissa HBO Nordicissa, mutta kaksi ensimmäistä kautta löytyvät tällä hetkellä myös C Moresta.