Yksi viime vuoden parhaista elokuvista on saamassa jatko-osan – Tuttuja hahmoja on tosin mukana vain yksi

24.09.2020 20:31 | Muropaketin toimitus

Rian Johnsonin ohjaama Knives Out saa jatkoa.

Viime vuonna julkaistu, Rian Johnsonin ohjaama Veitset esiin (Knives Out) oli näyttelijätähtien täyttämä rikosmysteeri vanhaan kunnon Agatha Christie -tyyliin. Elokuvan Hercule Poirot -tyyppisenä, erikoisena rikostutkijana, Benoit Blancina, nähtiin Daniel Craig.

Benoit Blancin seikkailujen jatkosta alettiin huhuta heti Knives Outin julkaisun jälkeen, ja nyt Johnson on vahvistanut, että jatko-osa on tosiaankin tulossa. Alkuperäisen elokuvan näyttelijäkaartista ei mukana kuitenkaan ole kuin Craigin esittämä Blanc.

“Käsikirjoitan parhaillaan toista Knives Out -elokuvaa. Tai ei se oikeasti ole jatko-osa. Minun pitää keksiä sille uusi nimi, jotta voin lopettaa sen kutsumisen The Knives Out -jatko-osaksi, koska siinä on vain Daniel Craig samana etsivänä muuten kokonaan uuden kaartin kanssa”, Johnson kertoo.

Johnson paljasti tämän ohjaaja Antonio Camposin haastattelussa The Interview -verkkolehdessä, missä he keskustelivat Camposin uudesta Netflix-elokuvasta The Devil All the Time, joka niin ikään vilisee tähtinäyttelijöitä.

LUE MYÖS: Arvostelu: Veitset esiin on erinomainen murhamysteeri The Last Jedi -ohjaajalta ja Daniel Craigin kaltaisilta huippunäyttelijöiltä

Muropaketin uusimmat