Uusimmat

Yksi vuoden huonoimmista leffoista ensi-illassa tänään: ”Kuin sylkilätäkön kuivumista katsoisi”

21.10.2016 12:19 Muropaketin toimitus

Sausage Party

Seth Rogenin ideoima aikuisviihdeanimaatio Sausage Party saa ensi-iltansa tänään Suomessa.

Pervoilevista nakkimakkaroista ja muista navan alle menevistä elintarvikkeista kertovan Sausage Partyn traileri oli ihan hauskaa katseltavaa, mutta pitkän elokuvan muodossa homma ei toimi. Ei sitten millään.

Dome.fi:n arvostelussa Sausage Party saa yhden tähden ja mojovat haukut:

“Hei beibi anna mä vittu jemmaan mun salamin sun sämpylään!”, “Lutka, saatana!”, “Vittu ne tappaa meidät!”, “Horoperse!”

Suunnilleen tämän tasoista dialogia irstailevat elävät elintarvikkeet viljelevät puolentoista tunnin ajan ja se alkaa kyllästyttää jo noin ensimmäisen viiden minuutin jälkeen. Se, että joka väliin ängetään rumia sanoja on suunnilleen yhtä hauskaa kuin katsoa yläasteikäisten jätkien välitunnilla pihalle räkimän sylkilätäkön kuivumista.

Räävittömälle ja epäkorrektille komedialle on tilausta tänä aikana jolloin kaiken pitää olla yltiökorrektia ja herne menee nenuun vähän joka asiasta, mutta asiaa auttaisi jos teos olisi edes jollain tasolla hauska. Koko idea elävistä elintarvikkeista, jotka odottavat pääsyä taivaaseen, mutta päätyvätkin ihmisten silpomiksi ja syömiksi on totaalisen päätön ja omaperäinen, mutta lopputulos on puuduttavinta kuonaa pitkään aikaan.

Sausage Party on arvostelun mukaan vankka ehdokas vuoden huonoimmaksi elokuvaksi. Se kertoo törkykomediasta pelottavan paljon, sillä tähän mennessä kalkkunaosastolla on nähty jo esimerkiksi seuraavat vaappujat:

Haitrilleri The Shallows on 86 minuuttia pitkä hajuvesimainos

Renny Harlinin Skiptrace on hämmentävä ja hämmentävän huono toimintakomedia

Puolikas tähti! London Has Fallen on toimintaleffojen Donald Trump

Tehostepökäle Gods of Egypt on kuin ripulivaippa naamalle

Grimsby on Sacha Baron Cohenin surkein elokuva pitkään aikaan

Suositus:

Katsokaa uutuuselokuvista ennemmin vaikka Jack Reacher: Paluu päämajaanSamurai Rauni Reposaarelainen, Nainen junassa tai Snowden.

Muropaketin uusimmat