Yllätys: Bill Murrayn ja Sofia Coppolan uusi elokuva tulee Suomen elokuvateattereihin ihan kohta – Ja lokakuun lopulla sen voi katsoa halutessaan kotonakin

19.09.2020 17:00 | Muropaketin toimitus

Sofia Coppolan ohjaama On the Rocks tulee yllättäen Suomen elokuvateattereihin 2. lokakuuta.

Sofia Coppolan ohjaama On the Rocks julkaistaan Apple TV+ -palvelussa 23. lokakuuta, mutta sitä ennen se yllättäen julkaistaan myös Suomen elokuvateattereissa 2. lokakuuta, uutisoi Suomen Kuvalehti. Tieto tuli tällä viikolla yllätyksenä sillä elokuvan ensi-iltaan on vain parisen viikkoa, eikä sen julkaisusta ollut tiedotettu mitään aiemmin.

Lisäksi suoratoistopalvelujen tuottamien elokuvien piipahtaminen valkokankailla on tyypillistä Yhdysvalloissa mutta harvinaista Suomen kokoisella elokuvamarkkinalla.

Elokuvateatterikierroksen on tietenkin tarkoitus promota Apple TV Plussaa, mutta Coppolan uuden elokuvan saaminen valkokankaillekin on mukava yllätys.

On the Rocks kertoo playboy-isäänsä uuden yhteyden saavasta tyttärestä, kun he suuntaavat yhteiseen seikkailuun New Yorkissa. Pääosia esittävät Bill Murray ja Rashida Jones, ja muissa rooleissa nähdään muun muassa Marlon Wayans, Jenny Slate, Jessica Henwick ja Barbara Bain.

Coppola vastaa ohjauksen lisäksi myös elokuvan käsikirjoituksesta.

Muropaketin uusimmat