Zack Snyder: ”Justice League -elokuvalle ei ole luvassa jatkoa ohjaajan version jälkeen”

05.01.2021 10:09 | Muropaketin toimitus

Zack Snyder’s Justice League saa ensi-iltansa maaliskuussa.

Zack Snyder kertoo ComicBook Debaten haastattelussa, ettei hän ole tekemässä jatkoa Justice League -elokuvalle, jonka pitkään odotettu ohjaajan versio julkaistaan maaliskuussa. Alun perin Snyder suunnitteli Justice Leaguesta jopa viiden elokuvan sarjaa.

– Tiedän todellakin Justice Leaguen olevan vanha elokuva, jonka alkuperäisen vuoden 2017 ensi-illan jälkeen DC-elokuvauniversumi on jatkanut matkaansa eri suuntiin. Suunnitttelin alun perin tekeväni viisi leffaa tai jotain sinne päin, mutta se oli silloin. Nyt minulla on muita kiireitä, Snyder sanoo.

Justice Leaguen ohjaajan versioon, eli Zack Snyder’s Justice League -leffaan kuvattiin uusia kohtauksia ja tehtiin lisää erikoistehosteita. Neljän tunnin mittaisen uuden version budjetti on huimat 70 miljoonaa dollaria.

Zack Snyder’s Justice League saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa HBO Max -suoratoistopalvelussa maaliskuussa. Sen saapumisesta Suomeen ei ole vielä tietoa, mutta eiköhän leffa nähdä meillä HBO Nordicissa. Uusi versio julkaistaan ensin neljänä tunnin mittaisena jaksona, joiden jälkeen luvassa on neljän tunnin mittainen leffa.

Muropaketin uusimmat