Zack Snyderin Army of the Dead -elokuvan esiosasta Army of Thieves julkaistiin ensimmäinen juliste

21.07.2021 12:00 | Muropaketin toimitus

Army of Thieves nähdään Netflixissä vielä tämän vuoden aikana.

Zack Snyder ja Netflix ovat julkaisseet ensimmäisen julisteen Army of Thieves -elokuvasta, joka on esiosa toukokuussa ensi-iltansa saaneelle Army of the Dead -zombileffalle. Army of Thievesia kuvaillaan sekoitukseksi ryöstöleffaa ja romanttista komediaa, jossa on mukana zombeja. Elävät kuolleet eivät kuitenkaan ole pääosassa, kuten julisteestakin tulee ilmi.

Army of Thieves keskittyy jo aiemmassa elokuvassa esiintyneeseen lukkoja avaavaan Dieteriin, jota esittää Matthias Schweighöfer, joka myös ohjaa elokuvan.

Snyder toimii Army of Thievesissä tuottajana. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Nathalie Emmanuel, Guz Khan, Ruby O. Fee, Stuart Martin, Jonathan Cohen, Noemie Nakai, Peter Simonischek ja John Bubniak.

Elokuvan tarkka julkaisupäivä ei ole vielä tiedossa, mutta se saapuu Netflixiin vielä tämän vuoden puolella.

Army of the Dead oli jättihitti, josta todettiin Muropaketin arvostelussa muun muassa seuraavaa:

”Army of the Dead on kahden ja puolen tunnin mitassaan pitkä elokuva. Siihen mahtuu paljon, eikä Snyderin yhdessä Shay Hattenin ja Joby Haroldin kanssa tekemä käsikirjoitus jaksa kantaa aivan koko taakkaa lopputeksteihin asti. Vahvan alun jälkeen tarina takeltelee, eikä kaikkien hahmojen kohtalosta jaksa välittää heidän usein veriseen loppuunsa saakka.”

Arvostelu | Army of the Dead on upean kahjo, mutta ylipitkä zombisekoilu – Zack Snyderin Netflix-leffassa ei verta säästellä