Zack Snyderin Justice Leaguelle ei kannata jatkoa odottaa: “Studio ei ole mielissään minusta nyt”, ohjaaja paljasti

13.05.2021 17:00 | Muropaketin toimitus

Zack Snyderin luoma Snyderverse tuskin jatkuu, vaikka Zack Snyder’s Justice League positiivisesti otettiinkin vastaan.

Ohjaaja Zack Snyder ei ole ujostellut kertoa suhteestaan Warner Bros. -studioon, jonka hän on kertonut olevan hyvinkin “anti-Snyder”. Hänen annettiin julkaista oma versionsa Justice Leaguesta maaliskuussa HBO:lla, mutta vaikka elokuva vihjaakin jatkosta, sellaista tuskin on tulossa.

LUE MYÖS: Arvostelu | Zack Snyder’s Justice League on neljän tähden supersankarieepos, joka korjaa elokuvateatteriversion virheet tyylikkäästi

“Kyllä, WB on ollut aggressiivisen anti-Snyder, jos sen niin voi sanoa. Selvästi he eivät ole kiinnostuneita minun versiostani. Etenkään he eivät olleet kiinnostuneita minun Justice Leaguestani… Rakastan noita hahmoja ja sitä maailmaa, ja mielestäni se on mahtava paikka tehdä elokuvia… Mutta en tiedä, mitä voitaisiin tehdä tulevaisuudessa. Faniliike on vahva ja heidän yhteisönsä on tarkoitusperiltään niin puhdas. Arvostan sitä valtavasti. Toivoisin tietenkin, että viileämmät päät olisivat vallalla WB:ssa ja he näkisivät, miten massiivinen fanikunta haluaa lisää. Mutta kukapa tietää, mitä he päättävät tehdä”, Snyder selittää tuoreessa haastattelussa.

WarnerMedia on osoittanut vahvasti, ettei sillä ole kiinnostusta Snyderin jatkosuunnitelmiin, sillä WB:llä ja HBO Maxilla on niin monta muuta rautaa tulessa DC:n suhteen. Näillä näkymin Snyderverse näyttää siis hyvinkin kuolleelta.

Katso koko haastattelu tästä videosta:

Muropaketin uusimmat