Zack Snyderin Star Wars -elokuva ei ole enää Star Wars -elokuva, mutta saattaa silti yhä toteutua

01.06.2021 16:00 | Muropaketin toimitus

Justice League- ja Army of the Dead -ohjaaja Zack Snyder haluaa tehdä samurai-aiheisen Star Wars -elokuvan.

Ohjaaja Zack Snyder kertoo edelleen haluavansa tehdä Star Wars -elokuvansa, joskaan se ei enää ole varsinainen Star Wars -elokuva, uutisoi NME.

Vuonna 2013 uutisoitiin, että Snyder puuhaa Akira Kurosawan Seitsemän samuraita -elokuvaan pohjautuvaa Star Wars -elokuvaa. Seitsemän samuraitahan tunnetaan myös George Lucasin lempielokuvana.

Sittemmin Snyder on vahvistanut keskustelleensa projektista Lucasfilmin kanssa, mutta vaikka elokuva ei sellaisenaan toteunutkaan, hänen mukaansa sitä ei ole kokonaan haudattu.

“Me keskustelimme siitä, mutta se ei koskaan toteutunut. Olen sen jälkeen työstänyt sitä ihan itsekseni irrallisena Star Wars -universumista, itsenäisenä scifi-juttuna… Se on edelleen scifi-juttu. Se on sama tarina. Mutta tällä hetkellä annan Star Warsin olla ihan Star Wars”, Snyder selittää.

“11-vuotias minä haluaa edelleen tehdä sen elokuvan ja nyt tiedän, miten se toteutettaisiin. Joten ehkäpä se nähdään joku päivä”, hän jatkaa.

LUE MYÖS: Arvostelu | Army of the Dead on upean kahjo, mutta ylipitkä zombisekoilu – Zack Snyderin Netflix-leffassa ei verta säästellä

Muropaketin uusimmat