Zack Snyderin uusi versio Justice Leaguesta sisältää jopa yli kaksi tuntia täysin uutta materiaalia

18.11.2020 20:35 | Muropaketin toimitus

Vuonna 2017 julkaistu Justice League oli kahden tunnin mittainen. Tulevan Snyder Cutin on luvattu olevan peräti neljän tunnin mittainen minisarja.

Zack Snyderin aloittama ja Joss Whedonin loppuun saattama Justice League julkaistiin kolme vuotta sitten. Lopullinen elokuva oli sillisalaatti, mutta ensi vuonna saamme lopulta ihailtavaksemme Snyderin alkuperäisen vision mukaisen, odotetun Justice Leaguen.

Tässä niin sanotussa “Snyder Cutissa” kaikki Whedonin lisäämät kohtaukset on poistettu ja ne korvataan alkuperäisissä kuvauksissa pois jätetyillä sekä kokonaan uusiksi kuvatuilla kohtauksilla. Lopputuloksen kerrotaan olevan neljäksi tunnin mittaiseksi jaksoksi pilkottu minisarja, joka Yhdysvalloissa julkaistaan HBO Maxilla vuoden 2021 alkupuoliskolla. Suomessa sen otettavasti nappaa ohjelmistoonsa HBO Nordic, mutta tästä ei ole vielä virallista tietoa.

Snyder itse kertoo tuoreessa haastattelussa (Cinemablendin kautta), että luvassa on runsaasti täysin uutta materiaalia:

“Olen parhaillaan editoimassa elokuvaa ja sitä tehdessä katselen näitä upeita visuaalisten efektien kohtauksia, kun niitä tulee minulle nähtäväksi. Olen teidän puolestanne innoissani, sillä pääsette näkemään tämän jättimäisen elokuvan ensi vuonna HBO Maxilla. Eikä kannata unohtaa, että siinä on arvioni mukaan jopa kaksi ja puoli tuntia ennen näkemätöntä materiaalia. Suurin piirtein sitä luokkaa. Se tulee olemaan mahtava kokemus”, Snyder selittää.

Muropaketin uusimmat