Zorro vaihtaa sukupuolta – Legendaarinen naamiosankari on uudessa sarjassa nainen

08.11.2019 21:04 | Muropaketin toimitus | 4

CBS Television kaavailee uutta Zorro-sarjaa.

Deadlinen uutisen mukaan CBS Television on allekirjoittanut Propagaten kanssa sopimuksen uusista sarjoista. Osa sopimukseen kuuluvista sarjoista on jo kehitteillä ja näihin kuuluu muun muassa uusi Zorro-sarja, jota työstää Alfredo Barrios Jr. (Magnum PI).

Uuden Zorron on suunniteltu olevan nykyaikaan sijoittuva versio naamioituneesta sankarista ja sen pääosassa on tarkoitus nähdä naispuolinen Zorron jälkeläinen. Sitä, miten Zorron naamio, miekka ja hevonen soveltuvat nykyaikaan, ei kuitenkaan ole vielä kerrottu.

Tunnetuimpia Zorro-elokuvia on Antonio Banderasin vuonna 1998 tähdittämä The Mask of Zorro, jonka ohjasi Martin Campbell.

Keskustelu
J.B

Kysymys kuuluu miksi helvetissä. Pitääkö kaikki pilata.

Koska miehet ovat historian saatossa pitäneet valtaa kaikilla tärkeillä aloilla niin pitkään että tietyt tahot eivät lepää ennen kuin kaikilla rahakkailla, vallakkailla tai muuten tärkeillä sektoreilla on enemmistö naisia.

Ajan henki nyt vaan on sellainen että naisia, SETA:laisia ja vähemmistöjä (lue mamuja) pitää tuoda esiin ja suosia kaikilla alueilla ja lisääntymiskykyisiä paikallisia miehiä vähätellä ja ajaa syrjään. Älä toki huoli, tämä on Aasiaa, Afrikkaa ja Etelä-Amerikkaa lukuunottamatta globaali ilmiö, eli et ole ainoa jota ollaan potkimassa marginaaliin.

J.B

Kysymys kuuluu miksi helvetissä. Pitääkö kaikki pilata.

Eikös miespuolisia Zorro elokuvia ole jo paljon ja miksi 1 naispuolinen olisi jo niin paha?

Taas tehdään kauheella tohinalla naispuolinen vastine jollekkin elokuvalle/sarjalle joka kuitenkin osoittautuu flopiksi joka ei suurta yleisöä kiinnosta, GG.

Muropaketin uusimmat