EVGA:lta myyntiin EVBot-ylikellotuslaite

17.12.2009 17:40 | Sampsa Kurri

EVGA on julkaissut markkinoille EVBot-ylikellotuslaitteen, jonka avulla voidaan ylikellottaa prosessoria ja näytönohjainta rautatasolla ilman käyttöjärjestelmään asennettavia ajureita. Kyseessä on pienellä näytöllä ja tarvittavilla näppäimillä varustettu laite, josta lähtee liitännät emolevylle ja kolmelle näytönohjaimelle.

Laitteen avulla on mahdollista säätää prosessorin, emolevyn ja näytönohjaimen käyttöjännitettä sekä kellotaajuuuksia. Näytöltä voidaan myös tarkkailla tiettyjä lämpötila- ja jännitetasoja. Tuettuna ovat EVGA:n uusimmat X58- ja P55-piirisarjoihin perustuvat emolevyt sekä EVGA GTX 285 Classified -näytönohjain. EVBotin hinta on EVGA:n verkkokaupassa melko suolainen 79,99 dollaria, sillä tuotetuki on tällä hetkellä todella suppea. EVBot-ylikellotuslaitetta voikin suositella vain lisävarusteeksi himoylikellottajille, joiden mielestä yrityksen jo valmiiksi kattavilla ylikellotusominaisuuksilla varustetut X58- tai P55-emolevyt kaipaavat piristystä.

EVGA, EVBot-esittelysivu

Keskustelu

Löytyis tällänen mun Q6600:lle ja GTX 260:lle ja hinta olisi 30€:n tuntumassa niin voisin itekki kellotella settiä vähän niin päästäis kulkemaan reippaammin. Ei ole tietoa vielä sen vertaa asioista, että uskaltaisi lähteä kokeilemaan esim prossua ihan normi keinoilla.

@19
OC Genie kellottaa suurinpiirtein näin:
i5 2,6Ghz ->3,4Ghz
i7 en muista kumpi -> 3,7Ghz

Eli ei mitään ihan turhia kellotuksia, muttei kokeilla vielä rajojakaan. Voltit se sääti johonkin 1.32 kai. Ei ole ihan varmaa tietoa ja netistä löytyy jos kiinnostaa.

Tämä julkaisu on yks turhake taas… Ellei joku kellottele näyttö kiinni, ja tai väsyneenä sängystä suoraan tekee uudet superpi enkat.

Evga on muuttunu ihan pellefirmaksi. Joskus GF4 aikoina vielä herätti kunnioitusta, mutta nykyisin ihan naurettavaa touhua.

”@1 ja @10
Tuommonen on jo. Esim minulla MSI GD65

http://www.msi.eu/p55/ (Paina skip ensin – pitäs tulla OC Genie priefing)

En ole tosin käyttänyt kertaakaa.”
Tuo ei mahda maailmanennätyksiä kellottaa joten ei ole vielä olemassa. Tuollainen perus säätö on vanha juttu jo. Aikoinaan minulla oli 486:ssa turbonappi, mutta ei se mitään maailmanennätyksiä kellotellut.

plääh, tekisivät mielummin edes jonkun yhden standardimallin jos tuommosta kamaa meinaavat saada myydyksi, eihän tuommoisella tee mitään kun pariin uutuusemoon ja yhteen vanhahkoon näyttikseen käypi (tai ainakin jälkeenjäänyttä rautaa jos ei vanhaa). Emoille vaan joku yhteinen liitäntä johon sais sitten tuommosen (jos evottaa/on laiska käymään biosissa).

@15

Tai mitähän peruspeelot tollasella tekee, kun tuossa ei ole typpi, vesi ja ilma on/off näppäimiä?

pakko kysyy et mitä wattua jok hc ylikellottaja tekee tollasella.

Onhan toi EVBot messumiehille varmasti kiva lelu, mut tuskin kukaan tollasta omaan käyttöön ostaa.

Olisi hyvä palveluidea ylikellotuskunkuille, myydään maailmanennätystilaisuus vaikka puolella millillä, ostaja saa sit nimensä Hall of Fameen ykköseksi (ainakin päiväksi) parin oikean ylikellottajan ”pienellä” avustuksella, eiköhän tuohon riittäs öljysheikkien rikkaita kakaroita asiakkaiksi :)

8. Onnistuu kuitenki markkinoinnissa kun julkistaa jatkuvasti uusia tuotteita.

”kait tuokin touhu automatisoituu,että ei tarvii kuin nappia painaa kohta…”
Niinpä kohta saa konepakettia joka kellottaa maailmanennätys lukemat painamalla ”turbo” nappia. :D

@6 Kenellehän luulet tämän olevan tarkoitettu? Toimistokäyttöön?

Turhake kaikille lukuunottamatta ammattimaisia HC-kellottajia.

Naurettava tuoteidea. Luulisi ettei Evgan käyttäjillä olisi tuollaiselle tarvetta.

Näytä kaikki kommentit

Siksi, koska jollakin on ollut kiire saada tuote markkinoille. ;)

Miksi noin että joka laitteelle pitää joku oma johtonsa virittää. Ois kyl paljon käheempi jos olisi käytettävissä jonkin sortin väylä tossa ja riittäis vaan yhden johdon vetäminen. mahdollisesti muiden kilkkeiden yhdistäminen jomppi johdoilla väylää varten.

kait tuokin touhu automatisoituu,että ei tarvii kuin nappia painaa kohta…

Muropaketin uusimmat