HTC HD2 sai oman Windows Phone 7 ROMin

HTC HD2 with WP7HTC:n HD2-älypuhelimen tekniset ominaisuudet (mm. 1 GHz Snapdragon ja 4,3 tuuman näyttö) ovat vielä varsin nykyaikaiset, mutta Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä on toimivasta Sense-käyttöliittymästä huolimatta menneen talven lumia. Uusista Windows Phone 7 -luureista kiinnostuneille HD2-omistajille on nyt tarjolla valoa tunnelin päähän, sillä DFT-hakkeriryhmä (Dark Forces Team) on julkaissut sille tarkoitetun WP7 ROMin.

Julkaisun kerrotaan toimivan lähes sataprosenttisesti Windows Live -palveluita lukuunottamatta. Marketplacen ja Xbox Liven herättämiseksi on onneksi julkaistu jo toimiva korjaus, joten sekin ongelma on ratkaistavissa.

Engadget, HTC HD2 gets its very own Windows Phone 7 ROM (video)

Juha Kokkonen

Kommentit

2.

Kyllä luultavasti toimii suomessa, pitäs vaa saada se aktivointikoodi jostain. Maanantaina koitan soittaa microsoftin supportiin jos ne sieltä suostuis antamaan koodin

Vastaa tähän
3.

Onkos kukaan soittanut mikkisoftalta noita live-tunnuksia? Onnistuuko Suomessa…

Vastaa tähän
4.

Samalla voisit kokeilla Androidia siihen.

Vastaa tähän
5.

Täytyypä koittaa tätä toimistolta löytyvään HD2:een, kunhan Sampsa saa sen toimitettua tänne Tampereelle. Voin vaikka koittaa kirjoittaa pienen jutun/artikkelin aiheesta.

Vastaa tähän
6.

Eipä voi ainakaan HTC väittää ettei onnistuisi 6.5->7 päivitys 🙂

Vastaa tähän
8.

vielä kun sais jostain käsiin ton romin ni vois alkaa flashailee.. Näyttäis xda:n foorumilla jo joillain olevan, mistähän lie saaneet

Vastaa tähän
9.

Heheheee
Juuri selaamas muroa hd2:lla 🙂

Vastaa tähän
10.

@1,

Samaa mieltä. Töissä useampikin näitä käytössä. Tosin WinMo tappaa siitä tehot. 🙁 Andröid voiskin olla kiva kokeilu. 🙂

Vastaa tähän
11.

Oiva laite tuo HD2 kerta kaikkiaan. Siihenhän voi asentaa Androidinkin.

Vastaa tähän

Kommentointi on suljettu.