HTC HD2 sai oman Windows Phone 7 ROMin

13.01.2011 21:58 | Juha Kokkonen

HTC HD2 with WP7HTC:n HD2-älypuhelimen tekniset ominaisuudet (mm. 1 GHz Snapdragon ja 4,3 tuuman näyttö) ovat vielä varsin nykyaikaiset, mutta Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmä on toimivasta Sense-käyttöliittymästä huolimatta menneen talven lumia. Uusista Windows Phone 7 -luureista kiinnostuneille HD2-omistajille on nyt tarjolla valoa tunnelin päähän, sillä DFT-hakkeriryhmä (Dark Forces Team) on julkaissut sille tarkoitetun WP7 ROMin.

Julkaisun kerrotaan toimivan lähes sataprosenttisesti Windows Live -palveluita lukuunottamatta. Marketplacen ja Xbox Liven herättämiseksi on onneksi julkaistu jo toimiva korjaus, joten sekin ongelma on ratkaistavissa.

Engadget, HTC HD2 gets its very own Windows Phone 7 ROM (video)

Keskustelu

Kyllä luultavasti toimii suomessa, pitäs vaa saada se aktivointikoodi jostain. Maanantaina koitan soittaa microsoftin supportiin jos ne sieltä suostuis antamaan koodin

Onkos kukaan soittanut mikkisoftalta noita live-tunnuksia? Onnistuuko Suomessa…

Täytyypä koittaa tätä toimistolta löytyvään HD2:een, kunhan Sampsa saa sen toimitettua tänne Tampereelle. Voin vaikka koittaa kirjoittaa pienen jutun/artikkelin aiheesta.

Eipä voi ainakaan HTC väittää ettei onnistuisi 6.5->7 päivitys :)

vielä kun sais jostain käsiin ton romin ni vois alkaa flashailee.. Näyttäis xda:n foorumilla jo joillain olevan, mistähän lie saaneet

@1,

Samaa mieltä. Töissä useampikin näitä käytössä. Tosin WinMo tappaa siitä tehot. :( Andröid voiskin olla kiva kokeilu. :)

Oiva laite tuo HD2 kerta kaikkiaan. Siihenhän voi asentaa Androidinkin.

Muropaketin uusimmat