Intel aloitti massiivisen Ultrabook-mainoskampanjan

04.04.2012 22:53 | Ville Suvanto

Intel on julkaissut lehdistötiedotteen, jossa se kertoo aloittaneen suurimman mainoskampanjan sitten vuonna 2003 julkaistun Centrino-brändin eli lähemmäs 10 vuoteen. Prosessorijätti panostaa omien sanojensa mukaan satoja miljoonia dollareita televisio-, internet- sekä printtimainoksiin, ja se on nimennyt kampanjan A New Era of Computingiksi. Käytännössä mainostus on kohdistettu Ultrabook-kannettaviin.

Intelin myynti- ja markkinointiosaston johtajan Kevin Sellersin mukaan kampanja tulee olemaan hyvin erilainen, mitä Inteliltä on totuttu näkemään pitkään aikaan. Kampanjassa Intel ei puhu prosessoreista tai yrityksestä itsestään, vaan on kohdistanut pääpainon elokuvalliseen tunnelmaan, miten Intelin komponenteilla varustetut Ultrabookit saavat kaikki muut tietokoneet näyttämään vanhanaikaisilta.

Ensimmäiset televisiomainokset keskittyvät villiin länteen, muinaiseen Kiinaan ja keskiaikaan, joista ensimmäisenä mainittu on katsottavissa alla olevan linkin kautta.

Intel, Lehdistötiedote

Intel, Ultrabook Desperado Ad

Keskustelu

@10: Olet käsittänyt koko homman melko lailla väärin jos luulet tuon mainoskampanjan olevan kohdistettu vain komponentteja ostaville kasaajille.

@1 Nii vois toisaalta miettiä miksi intelin kannattaisi suomen tv:ssä mainostaa? Prossut menee muutenkin kaupaksi, ja melkein väittäisin että ne jotka komponentteina ostaa harvemmin televisiota katsoo.

@8 Reilun kilon läppäriä ei ole mukava käyttää paksuna tablettina. Lisäksi se voi mennä helpommin rikki ja valmistus on kalliimpaa kuin tavallisen sarananäyttöisen läppärin.

sellai näppiksen päälle kääntyvä kosketusnäyttö tommoses ohuessa läppäris ois kiva. Oikea PC tablet.

Kuvan läppäreistä tuli mieleen oma ThinkPadi :) Kai sitä tuommonen Ultrabook tulee hankittua jahka saa HP:ltä, Delliltä tai Lenovolta mallin jossa pirun tarkka kosketusnäyttö, erillinen näyttis ja muutenkin mahtava kokonaisuus.

Zenit? Mistä lähtien venäläinen kamerafirma on tehnyt läppäreitä? :D

@3 Vielä kun viitsisivät panostaa materiaaleihin ja muotoiluun noissa 700-800 dollarin vehkeissä.
S3 ja Zenit ihan mukiinmeneviä, mutta tulossa jo todella muovisen näköisiä viritelmiä.

Tässä on ehkä jotain joka tuo oikeasti uutta kannettavien rintamalle. Jos yhtään ennustukset hinnanalennuksista(Ultrabookit 700-800 dollarin tai jopa alle) pitävät paikkansa, alkaa noita entisiä ’päälle tonnin 13.3 ” kannettava’ laitteita saamaan lähes puoleen hintaan.

Eipä tule mieleen, että olis Intelin mainoksia koskaan tullut nähtyä ainakaan Suomen televisiossa?

Muropaketin uusimmat