Lumia 900 ja 610 kauppoihin toukokuussa Netti-TV:llä varustettuna

Lumia 900Nokia ilmoitti eilen aiemmin julkaistujen Lumia 900 ja 610 -mallien saapuvan Suomen markkinoille toukokuun aikana. Tarkemmista päivämääristä Nokia ilmoittaa myöhemmin. Laitteiden ennakkotilaus alkaa tänään (25.4). Lumia 900 on Nokian Windows Phone -malliston huippumalli, joka julkaistiin alunperin yksinoikeudella Yhdysvaltojen markkinoille. Lumia 610 on puolestaan Nokian edullisin Windows Phone -malli, joka on suunnattu erityisesti nuorille.

Olemme erittäin iloisia tuodessamme nämä uudet Nokia Lumia -mallit Suomen markkinoille. Laajalla sovellustarjonnalla höystettynä ne täydentävät erinomaisesti älypuhelinvalikoimaamme“, sanoo Nokian Suomen ja Baltian maiden myyntijohtaja Mauri Pietikäinen.

Uusien mallien myyntiaikataulun ohella Nokia ilmoitti uudesta Nokia TV -palvelusta, jonka se tuo tarjolle Lumia 900:n myötä. Nokia TV -sovelluksen avulla on mahdollista katsoa kotimaisia netti-TV-lähetyksiä kätevästi matkapuhelimen ruudulta. Ohjelmat päivittyvät automaattisesti, joten suositut ja ajankohtaiset ohjelmat löytyvät lajiteltuina. Palvelu toimii sekä 3G-mobiiliverkossa että langattomassa lähiverkossa. Jo markkinoilla oleviin Lumia-puhelimiin palvelun voi ladata Marketplacesta. Palvelu on maksuton eikä vaadi rekisteröitymistä.

Nokia, Nokia Lumia 900 ja 610 -älypuhelinten myynti Suomessa alkaa toukokuussa

Juha Kokkonen

Kommentit

2.

@8 Viimeksi tällä viikolla työkaverilla kävi tv-lupatarkastaja kylässä ja löi viestintäviraston laskun kouraan. Liekö siellä virastolla ajastaan jäljessä.

Löytyykö tuo jo marketista?

Vastaa tähän
3.

10. Kummasti vaan toimii Ylen areenat ilman flashiakin. iPhone ei tue flashia ja kappas…YleAreena apsi löytyy.

Vastaa tähän
4.

@12 Kyllä näyttää vaikuttavan sillä DNA ilmoittaa toimittavansa uudet Lumiat vasta toukokuun aikana. Onneksi ei sentään kesäkuulle veny.

Vastaa tähän
6.

3: Sovellus, jonka kautta voi katsella Areenan, Ruutu.fi:n ja Katsomon sisältöä. Mielestäni huomattavasti kätevämpää, kuin katsella puhelimen selaimen kautta. Uskoisin, että tuo sovellus on kaikin puolin sujuvampi käyttää ja puhelimille optimoitu.

6: Voihan sitä saivartelemaan ruveta, mutta fakta on, että hinnat tulevat tippumaan tuosta suositustasosta varsin nopeasti. Eiköhän tuota 610:iä ala pian saamaan alle kahden sadan.

Vastaa tähän
7.

@3 Tiesit varmaan että WP:ssä ei ole flashtukea joten esim Yleareena ei toimi tällähetkellä, mutta tämän uuden “nokia tv”-softan kautta varmaan näkyy sitten nekin.

Vastaa tähän
8.

Nokia TV on app, jossa Ruutu, Katsomo ja Areena (ja ehkä myöhemmin muita).

Ei tietääkseni ollut livelähetys mahdollisuutta.

Vastaa tähän
9.

@7. Olet aikaasi jäljessä. Suomessa ei ole enää ainuttakaan tvlupatarkastajaa ja tv lupakin menee historiaan ensi vuoden alussa.

Vastaa tähän
10.

Taitaa TV-lupatarkastajat tästä lähtien myös tarkastaa kansalaisten puhelimet. Lumian omistajille TV-lupamaksu!

Vastaa tähän
11.

@2
Alkuun lähes joka paikassa Lumia 710 maksoi 299e. Paitsi tietenkin Nokian suositushinta. Todellisuudessa hinta ei ole tippunut kuin muutaman kympin.

Vastaa tähän
12.

DNA näköjään jo aloittanutkin ennakkomyynnin. Pro -puolella Lumia 900 maksaa 456 euroa ja 610 192 euroa. Nyt kun windows -puhelimia saa jo alle 200 euron niin alkaa namilta maistumaan 🙂

Vastaa tähän
13.

Minkä kanavien ohjelmia tuolta Nokia TV-palvelusta löytyy ja milläköhän viiveellä ne sinne päivittyvät? Ihan pätevän oloiselta palvelulta kuulostaa. Livestreamaus ja tallennukset vielä pieneen lisähintaan tuohon päälle (tietenkin vapaaehtoisena, vapaa versio pysyisi samana) niin oiva sovellus.

Vastaa tähän
14.

Eli TV on ihan normaali streampalvelu, jonka vastineita löytyy jo netistä muutenkin? YleAreena2

Vastaa tähän
15.

1: Eiköhän ne hinnat siitä vielä muutu kunhan 610 saadaan kauppoihin. Kyllähän Lumia 710 maksoi tullessaan sen 350 euroa, mutta hinta on tippunut parissa kuukaudessa mukavasti.

Vastaa tähän
16.

MItäköhän Nokia on miettinyt, kun edullisimmaksi Lumiaksi mainostettu 610 maksaa useimmassa paikassa 249e, saman verran kuin “kalliimpi” Lumia 710…

Vastaa tähän

Kommentointi on suljettu.