Uusimmat

108 megapikselin kameralla varustettu Xiaomi Mi Note 10 julkaistaan Euroopassa marraskuun puolivälissä

31.10.2019 20:16 Muropaketin toimitus

Xiaomin uusi mainos vahvistaa, että Kiinassa marraskuun viidentenä päivänä julkistettava Xiaomi CC9 Pro -malli rantautuu myös Eurooppaan, mutta Mi Note 10 -nimellä ja vasta marraskuun 14. päivä.

Xiaomi CC9 Pro’ssa ja Mi Note 10:ssä on viitoiskamera, jonka pääkameran tarkkuus on 108 megapikseliä. Uutuuspuhelimen 108 megapikselin kamera perustuu Samsungin tuoreeseen HX Bright -kennoon, joka on nähty aiemmin myös Xiaomin Mi Mix Alphassa.

Mi CC Pron mainoskuvassa lukee myös teksti ”5x optical”, jonka perusteella voidaan odottaa, että puhelimesta löytyy viisinkertainen optinen zoom. Yhdistettynä digitaaliseen zoomiin kameralla voi kuvata jopa 50-kertaisia suurennoksia. Xiaomin Puolan yksikön julkaisemassa demokuvassa toimintoa on esitelty kuvalla veneestä, joka on otettu yli 500 metrin päästä.

Muiden kameroiden ominaisuuksista ei ole vielä tietoa, mutta lienee todennäköistä, että mukana on syvyyskamera ja laajakulmakamera. GSMArenan mukaan suorittimina puhelimissa toimii todennäköisesti Snapdragon 730G. Puhelimen mahdollisesta saatavuudesta Suomessa ei ole vielä tietoa.