Samsung julkaisi kolmoiskamerallisen Galaxy M11 -puhelimen

30.03.2020 12:52 | Muropaketin toimitus

Samsung jatkaa puhelinmallistonsa täydentämistä. Tällä kertaa julkaisuvuoron sai Galaxy M11. Se on edullisempaan hintaluokkaan sijottuva puhelinmalli kolmoiskameralla ja 6,4 tuuman näytöllä.

Puhelimen kolmoiskamera koostuu 13 megapikselin f1.8-aukkoisesta pääkamerasta, viiden megapikselin f2.2 aukon laajakulmasta sekä syvyysanturista. Etukamerassa on kiinteä polttoväli ja sen kennon tarkkuus on kahdeksan megapikseliä.

Galaxy M11 -puhelimen HD+ -tarkkuuden näyttö on siis kooltaan 6,4 tuumaa. Etukameralle siinä on näyttöreikä. Akun kapasiteetti on 5000 milliampeerituntia, mutta käytettyä mobiilisuoritinta ei kerrota. Lataus hoituu USB-C-liitännän kautta ja painoa puhelimella on 197 grammaa. Muistia on kolme gigatavua, tallennustilaa 32 gigatavua. Jälkimmäistä voi kasvattaa microSD-muistikortilla.

Toistaiseksi Samsung Galaxy M11 -puhelin on myynnissä vain Yhdistyneiden arabiemiirikuntien myymälöissä. Uutuutta edeltänyttä, edulliseen hintaluokkaan sijoittunutta Galaxy M10-mallia ei Suomessa nähty, mutta Galaxy M20 -malli on ollut myynnissä kotimaassakin.