UUSIMMAT

Äänestys: Mikä MWC 2019 -messuilla julkistetuista älypuhelimista oli kaikista kiinnostavin?

03.03.2019 14:30 | Muropaketin toimitus | 1

MWC 2019 -messujen ja niiden yhteydessä järjestettyjen julkistustilaisuuksien aikana eri valmistajat esittelivät toinen toistaan kiinnostavampia älypuhelimia. Mikä oli niistä mielestäsi kiinnostavin?

Samsungilta nähtiin Unpacked-tapahtumassa Galaxy S10 -malliston lisäksi taittuvanäyttöinen Galaxy Fold. Huawein näkemystä taittuvanäyttöisestä älypuhelimesta vastasi puolestaan kalliimpi mutta hieman hiotummalta vaikuttanut Mate X. 

Xiaomi haastoi kalliit lippulaivamallit edullisemmilla Mi9:llä ja Note 7 Prolla, kuin myös 5G-yhteensopivalla Mi Mix 3:lla. Nokialta nähtiin odotetusti viidellä kameralla varustettu Nokia 9 PureView sekä pari edullisempaa Nokia-mallia.

Sonyltä nähtii lippulaiva Xperia 1:n lisäksi edullisemmat Xperia 10, Xperia 10 Plus sekä Xperia L3 -mallit. LG esitteli 5G-yhteensopivan V50 ThinQn sekä G8 ThinQ:n.

 

Mikä oli MWC 2019 -messujen kiinnostavin älypuhelinuutuus?

Katso tilanne vastaamatta

Keskustelu

Kyllähän se Nokia isänmaalliselle ukolle, jota kiinnostaisi hyvä kamera!

Tuli ko. luuri jo ostettuakin, mutta ei yhden yön jälkeen vielä oikein vakuuta. Akkukesto vaikuttaa surkealta, mikä voi tietysti osittain johtua käyttöönoton yhteydessä isosta päivityksestä, sekä kun siirsin verkon yli vanhan puhelimen asetukset: pari gigaa. Lyhyen yöunen jälkeen mittarissa 74% kun samaan aikaan ladatussa 7-plussassa 96%.
Sormenjälkilukija tuntuu hyvin hankalalta kun on tottunut että se on takana luontevasti etusormen ulottuvilla, ja toimii myös! Tässä se ei tunnu tunnistavan sormia vaikka kokeilin uusia ne sormenjäljet parikin kertaa. Jatkuvasti pyytää painamaan "vähän kovempaa". Täytyy painaa niin että pelkään lasin rusahtavan sisään … Silti ei aukea. Ei jatkoon :cool:

Toki hyvänä asiana mainittava, että kamera on hyvä, ellei loistava. Hämäräkuvausta kritisoitiin jossain muualla, mutta minusta toimii hyvin: Näyttää kuva siltä kuin omilla silmilläkin. Ei mielestäni ole mitään järkeä yökuvissa, joissa näyttää olevan superkuutamo tai auringonpaiste, kuten usein tapahtuu.

Muropaketin uusimmat