UUSIMMAT

Äänestys: Uusi vuosi, uusi puhelin – Aiotko ostaa tänä vuonna uuden puhelimen?

05.01.2020 20:33 | Muropaketin kesätoimitus | 4

Tänäkin vuonna markkinoille ilmestyy valtava määrä uusia puhelimia. Aiotko päivittää laitteesi uuteen tämän vuoden aikana?

Esimerkiksi Samsung lanseeraa uuden lippulaivamallistonsa jo helmikuussa, kun taas Applen uudet mallit lienevät luvassa tulevana syksynä. Lisäksi edullisempia keskiluokan puhelimia virtaa markkinoille lähes viikottain. Toisaalta myös vanhempien mallien hinnat laskevat jatkuvasti, ja esimerkiksi alennusmyynnistä voi napata talteen uuden puhelimen mukavan edukkaasti.

Uskotko, että nykyinen puhelimesi näkee vielä seuraavankin uuden vuoden, vai aiotko päivittää sen uudempaan?

Aiotko ostaa vuonna 2020 uuden puhelimen?

Katso tilanne vastaamatta

Keskustelu

Vasta kun vanhalla tulee 10 vuotta täyteen, sitten pääsee eläkkeelle…

Täällä päässä mennään vielä vanhalla Samsung S6-malllilla, toki työpuhelin on uudempaa malllia mutta oma on tosiaan tuo S6. Enkä ole kyllä aikonut vaihtaa ainakaan vielä.

Mahdollisesti. Luurina Oneplussan kolmonen jossa ei ole muuten mitään vikaa, mutta takakameran tarkennus ei pelaa enää.

Ainoastaan jos tuon Nokialaisen akku zippaa jo lähemmäs kymmenen vuoden käytön jälkeen. On hieman hankalaa nykyään löytää noita muutaman kympin puhelimia joissa akku kestää sen kuukauden, kun ei niitä kärsi joka päivä latailla ja eipä viellä toistaiseksi ole tullut mitään syytä vaihtaa älyluuriin. Kaikki vielä toistaiseksi menee helpommin tietokoneella ja kunnon näppäimistöllä.

Kun joku viellä kehittäisi virtuaaliälypuhelinsovelluksen jolla vanhemman puhelimen läpi pystyisi simuloimaan tietokoneella älypuhelinta (ajamaan appeja), niin en hankkisi mokomaa huomiosyöppöä ikinä…

Muropaketin uusimmat