UUSIMMAT

Äänestys: Vakuuttiko Samsung Galaxy Z Flip?

16.02.2020 19:05 | Muropaketin toimitus

Samsung esitteli hiljattain uuden Galaxy Z Flipin. Mitä mieltä olet puhelimesta?

Kuten kerroimme aiemmin, on Galaxy Z Flipissä auki avattuna 6,7-tuumainen Infinity Flex Display -näyttö, joka hyödyntää taittuvaa Ultra Thin Glass (UTG) -lasia. Näin puhelimen näyttö kestää naarmuja huomattavasti Galaxy Foldissa nähtyä muovinäyttöä paremmin. Näytön tarkkuus on 2636 x 1080 pikseliä.

Puhelimen saranan voi lukita kannettavan tietokoneen tavoin 70 tai 110 asteen kulmaan, mikä voi osoittautua hyödylliseksi esimerkiksi selfieitä otettaessa tai videoita katseltaessa. Galaxy Z Flipin ollessa taitettuna kiinni käytössä on pieni lisänäyttö, jolta voi nähdä esimerkiksi ilmoituksia ja vastata puheluihin.

Galaxy Z Flipissä on kahdeksan gigatavua keskusmuistia ja 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Etukameran tarkkuus on 10 megapikseliä ja puhelimen takaa löytyy 12 + 12 megapikselin kaksoiskamera. Akun kapasiteetti on puolestaan 3300 milliampeerituntia.

Suomessa Samsung Galaxy Z Flipin ennakkomyynti alkaa 11.2. klo 21:00, ja varsinainen myynti alkaa 21. helmikuuta väreissä Mirror Purple ja Mirror Black. Suositushinta on 1550 euroa. Muropaketin ensituntumat laitteesta voi lukea täältä.

Mitä mieltä olet Galaxy Z Flipistä, ja aiotko ostaa puhelimen itsellesi?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat