UUSIMMAT

Acerin uusi Spin 7 -kannettava on varustettu toisen sukupolven Snapdragon 8cx -järjestelmäpiirillä

04.09.2020 10:25 | Muropaketin toimitus

Acer on esitellyt IFA 2020 -messujen yhteydessä toisen sukupolven Snapdragon 8cx -järjestelmäpiirillä varustetun Spin 7 -kannettavan, joka tukee myös 5G-yhteyksiä. 

Acer Spin 7 on ensimmäinen kannettava, jossa käytetään juuri julkaistua Qualcommin Snapdragon 8cx -mobiilialustan toista sukupolvea, joka mahdollistaa nyt myös 5G -yhteydet X55-modeemin myötä.

Kannettavassa on 14-tuumainen,  IPS2-paneeliin perustuva, Full HD -tarkkuudella toimiva kosketusnäyttö. Se tukee myös Wacom AES 1.0 -kosketuskynää, joka tunnistaa 4096 painetasoa. Spin 7:n näyttö kääntyyy 360 astetta, joten laitetta voi käyttää eri käyttötiloissa.

Painoa kannettavalla on 1,4 kilogrammaa, ja se on 15,9 millimetriä paksu. Paino on pysynyt kurissa magnesium-alumiini-rungon myötä. Siitä huolimatta Acer kertoo tiedotteessaan laitteen yhdeksi todelliseksi valtiksi akkukestoksi, joka voisi olla jopa useampi päivä.

Liitäntöjen puolesta laitteesta löytyy kaksi USB-C-liitintä ja USB-A-liitin. Muihin ominaisuuksiin kuuluu esimerkiksi Qualcommin melun vaimennus, sormenjälkilukija ja kosketusnäytön, näppäimistön ja kosketusalustan antibakteerinen pinnoite.

Acer Spin 7 -kannettavan hinta selviää myöhemmin kun se tulee myyntiin joulukuussa.