Aidolla meteoriitilla päällystetty iPhone X -versio irtoaa Venäjältä 3600 eurolla

30.09.2017 10:34 | Muropaketin toimitus

Venäläinen Caviar tuunaa huippupuhelimia entistä kalliimpaan uskoon. Applen julkistusten myötä luvassa on jälleen uusia tapoja käyttää liikoja rahojaan.

Käytännössä kyseessä on erityiskuoriin pakattuja iPhoneja, sen kummempiin muokkauksiin Caviar ei ole ryhtynyt. Kuorten valmistusmateriaali on yleensä titaani, mutta eksoottisempiakin vaihtoehtoja löytyy. Takapuolelle voi halutessaan esimerkiksi valita kultaisen Kazakstanin, Armenian tai Tsetsenian vaakunan. Vaihtoehdot kertovat myös mistä suunnasta asiakkaita yritetään haalia.

Valikoimissa on myös suurten johtajien kohokuvioilla varustettuja versioita. Putinin ja Trumpin lisäksi valikoimissa on myös esimerkiksi Kazakstanin johtaja Nursultan Nazarbajev. Niinistöä tai Suomeen muutenkaan viittavia malleja nettikaupan valikoimista on kuitenkin turha etsiä.

Uskontojen suhteen Caviar on melko suvaitsevainen, kristinuskon, islamin ja fengshuin lisäksi valikoimissa on viisisakareisella tähdillä varustettu malli nimeltä Titanium Satana. Tällä tosin viitataan raamatusta tutun sarvipään sijasta venäläisiin mannertenvälisiin ballistisiin ohjuksiin. Samsung-faneille tarjolla on esimerkiksi Samsung S8/8+ mallit nimellä Titano Diablo.

Kenties erikoisin tuote on iPhone X, jonka kuoren valmistamiseen on käytetty aitoa meteoriittia. Hintaa todellisella avaruusajan tuotteella on noin 3600 euroa.