UUSIMMAT

Amazfit julkisti kaksi uutta älykelloa

02.12.2020 20:35 | Muropaketin toimitus

Xiaomin ekosysteemiin kuuluva Amazfit on julkistanut uudet Pop Pro- ja GTS 2 mini -nimiset älykellot.

Amazfit Pop Pro muistuttaa pitkälti aiempaa Amazfit Bip U:ta, mutta tällä kertaa sisäänrakennetulla GPS:llä paranneltuna. Näin älykellon ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa sykemittaus, 1,43-tuumainen näyttö, Bluetooth 5, tuki yli 60 urheilumuodolle sekä 225 milliampeeritunnin akku. Amazfit Pop Prolla on hintaa Kiinassa 399 juania eli noin 50 euroa.

Amazfit GTS 2 mini on puolestaan teknisiltä ominaisuuksiltaan täysin sama kello kuin aiempi Amazfit GTS 2, mutta vain pienemmällä 1,55-tuumaisella näytöllä varustettuna. Amazfit tukee edelleen yli 70 urheilutilaa ja myös se osaa lukea käyttäjänsä sykkeen ranteesta. 220 milliampeeritunnin akun luvataan kestävän tyypillisellä käytöllä noin kaksi viikkoa. Hintaa kellolla on 699 juania eli noin 90 euroa.

Vielä ei tiedetä, saapuvatko uudet kellot myyntiin myös Euroopassa. Osa aiemmista Amazfit-malleista on kuitenkin löytänyt tiensä myös Suomeen, joten on täysin mahdollista, että myös uudet mallit rantautuvat jossain vaiheessa pohjolaan.

LUE MYÖS: Testi: Xiaomi Amazfit GTS -älykello – Tarjolla on runsaasti ominaisuuksia, mutta kohtuullinen hinta näkyy silti