UUSIMMAT

AMD Radeon RX 5700 XT -testi, Huawein huipputabletti, Androidin uusi ominaisuus – ja viikon 48/2019 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

01.12.2019 19:10 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 48/2019 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut muun muassa seuraavaa:

Testi: AMD Radeon RX 5700 XT -näytönohjain – Sopivasti tehoa, järkevästi hintaa

AMD on pitkään näytellyt altavastaajan osaa näytönohjainmarkkinoiden myyntiluvuissa. Syykin on varsin selvä: markkinoille ei ole saatu selvästi Nvidian malleja parempaa näytönohjainta. AMD ei silti ole todellakaan luovuttanut, vaan puskee uusia malleja tasaiseen tahtiin. Järkiluokkaan hintansa puolesta sijoittuva AMD Radeon RX 5700 XT -näytönohjain onkin mainio yritys tarjota paljon tehoa ilman järkyttävää hintaa.

Huawei julkisti lippulaivaluokan MatePad Pro -tabletin

Huawei on esitellyt teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuluokkaan asettuvan MatePad Pro -tabletin.

Android sai uuden Ambient Moden – kaikki eivät pääse siitä nauttimaan

Teknologiajätti Google on kaikessa hiljaisuudessa julkaissut uuden ominaisuuden Android-käyttöjärjestelmäänsä. Ominaisuuden nimi on ”Google Assistant Ambient Mode.”

Asukselta tulossa GeForce RTX 2080 Ti ROG Strix White Gaming OC -näytönohjain

Nimensä mukaisesti Asus GeForce RTX 2080 Ti ROG Strix White Gaming OC -näytönohjaimen jäähdytysratkaisu ja takalevy ovat valkoiset. Kortti on myös reilusti ylikellotettu.

Galaxin GeForce RTX 2080 Ti -näytönohjain modattiin Super-malliksi – tavallaan

Muutoksen lähtökohtana olleen Galax GeForce RTX 2080 Ti HOF 10th Anniversary Edition -näytönohjaimen alkuperäiset muistit korvattiin GeForce RTX 2080 Super -näytönohjaimien nopeammilla muisteilla. Toimenpide oli siinä määrin onnistunut, että uusilla muisteilla saavutettiin 17200 megahertsin tehollinen kellotaajuus.

Honor esitteli 14- ja 15,6-tuumaiset MagicBook -kannettavat

Honorin uudet 14- ja 15,6-tuumaiset MagicBook -kannettavat hyödyntävät AMD:n suorittimia.

Muropaketin uusimmat