UUSIMMAT

Androidista tuttu ominaisuus tulee Windowsiin, Tinderin uusi ominaisuus, Apple esitteli uuden MacBookin – ja viikon 19/2020 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

10.05.2020 18:30 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 19/2020 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut muun muassa seuraavaa:

Yksi parhaista Androidin ominaisuuksista tulee kohta Windowsiin – myös Linux ja macOS huomioitiin

Google tuo yhden parhaimmista Android-ominaisuuksista muillekin käyttöjärjestelmille Chrome-selaimen kautta. Live Caption sallii reaaliaikaisen englanninkielisen tekstityksen jokaiselle videolle riippumatta siitä, toistetaanko se verkon kautta vai massamuistilta.

Tinder lisää uuden ominaisuuden karanteeniviihtymistä varten – aiemmin ei kelvannut deittailijoille

Koronavirus on iskenyt myös Tinderin liiketoimintaan, sillä sen käyttäjämäärien kasvu hidastui helmi- ja maaliskuussa. Tinder toivonee piristettä videodeittailusta.

Apple julkaisi päivitetyn 13-tuumaisen MacBook Pro -kannettavan

Apple on esitellyt virallisesti päivitetyn 13-tuumaisen MacBook Pro -mallinsa. Uusi versio tuo mukanaan lisää tallennustilaa, Magic Keyboardin sekä mahdollisuuden lisätä kannettavaan tuoreempi suoritin.

HyperX julkaisi mekaanisen HyperX x Ducky One 2 Mini -pelinäppäimistön

Erittäin kompaktissa HyperX x Ducky One 2 Mini -pelinäppäimistössä käytetään HyperX-kytkimiä.

Lenovo tarjoaa jatkossa kannettavia joissa on Linux esiasennettuna

Maailman suurin PC-tietokoneiden toimittaja Lenovo aikoo tuoda valikoimiinsa kannettavia, joissa on esiasennettuna Linux-käyttöjärjestelmä. Aiemmin Linux-kannettavia on toimittanut isoista toimijoista ainakin Dell.

Huawei kiertää kauppakieltoa – Yhtiön tulevassa puhelimessa nähdään Googlen sovellukset

Huawei ei enää Yhdysvaltojen asentamasta kauppakiellosta johtuen saa käyttää uusissa malleissaan Googlen sovelluksia. Huawei on kuitenkin keksinyt tavan kiertää rajoitusta.

Muropaketin uusimmat