UUSIMMAT

Anker julkisti juomatölkin kokoisen Android TV:llä toimivan HD-projektorin – Saatavilla myös Suomessa

29.10.2018 20:07 | Muropaketin toimitus

Anker on julkistanut juomatölkin kokoisen Nebula Capsule 2 -nimisen HD-projektorin, joka toimii Android TV:llä ja tukee Google Assistantia.

Anker on esitellyt uuden Nebula Capsule 2 -nimisen HD-projektorin. Sen tärkein ominaisuus on helppo liikuteltavuus, sillä Nebula Capsule 2 vastaa kooltaan juomatölkkiä. Projektoria voi käyttää vaikkapa elokuvien katselemiseen tai diaesitysten näyttämiseen reissun päällä.

Nebula Capsule 2 kykenee parhaimmillaan 1280 x 720 -resoluutioon, 200 lumenin kirkkauteen ja 20-100 tuuman kuvakokoon. Kuvan autotarkennuksella varustettu projektori toimii Android TV 9.0 -käyttöjärjestelmällä ja se tukee Google Playta ja Assistantia. Täten projektoria voi pyytää äänikomennoilla näyttämään vaikkapa halutun YouTube-videon.

Nebula Capsulen 10 000 milliampeeritunnin akku kestää yhdellä latauksella noin kolmen tunnin edestä videotoistoa tai 30 tunnin edestä musiikin kuuntelua. Projektori sisältää myös sisäänrakennetun tuen Chromecastille.

Nebula Capsulen voi ennakkotilata Kickstarterin kautta myös Suomeen alennetulla 399 dollarin hinnalla sekä 20 dollarin postikuluilla. Yhteensä projektori maksaa siis reilut 365 euroa. Projektorin toimitukset alkavat näillä näkymin ensi toukokuussa.