UUSIMMAT

Apple esitteli ”kaikkien aikojen edistyneimmän älypuhelimen”: iPhone Xs

12.09.2018 20:40 | Muropaketin toimitus | 7

Apple on julkistanut uusimman lippulaivamallinsa, iPhone Xs:n. 

Apple on esitellyt Steve Jobs Theaterissa järjestetyssä tiedotustilaisuudessa uusimman lippulaivamallinsa, iPhone Xs:n. Puhelin on varustettu 5,8-tuumaisella AMOLED-näytöllä ja sen suorittimena toimii uusi seitsemän nanometrin viivanleveydellä valmistettu A12 Bionic.

Apple mainostaa A12 Bionic -suorittimen sisältämän Neural Engine -apupiirin mahdollistavan aiempaa hienompia AR-elämyksiä, joita voidaan hyödyntää muun muassa peleissä. Suoritin kykenee myös aiempaa parempaan graafiseen kuvanlaatuun sekä liikkeentunnistukseen. Apple esitteli uusien iPhonejen tarjoamia AR-mahdollisuuksia lähetyksen aikana Homecourt-sovelluksella, joka opettaa käyttäjille koripalloa.

iPhone Xs:ssä on 12 megapikselin f/1.8 laajakulma- ja f/2.4 teleobjektiiveja käyttävä kaksoiskamera, joka kykenee kaksinkertaiseen optiseen zoomiin. Puhelin pyrkii minimoimaan laukaisuviiveen A12 Bionic -suorittimen avulla, joka kerää kamerasovellukseen neljän ruudun puskurin. Myös bokeh-efektin laatuun on panostettu ja kuvien syväterävyyttä voi halutessaan säätää kuvan ottamisenkin jälkeen.

Apple on parantanut myös iPhone Xs:n akkukestoa ja se kestää keskimäärin 30 minuuttia kauemmin viimevuotiseen iPhone X:ään verrattuna.

iPhone Xs:n luvataan kestävän sekä iskuja että nesteitä. Laite saapuu myyntiin kultaisena, hopeisena sekä mustana. Hinnat alkavat 64 gigatavun version 1179 eurosta ja nousevat aina 1579 euroon 512 gigatavun mallissa.

Päivitetty 12.9. klo 21.49: Lisätty hinnat

Keskustelu

Öplen tuho vain lähenee, 1600€ kännykästä? Jossa ei mitään uutta kännyköiden saralla. No thanx…. Olisitte lykänneet 10bittiä videoon tai jotain muuta kivaa jota muilla ei jo ole.

terozzz

Öplen tuho vain lähenee, 1600€ kännykästä? Jossa ei mitään uutta kännyköiden saralla. No thanx…. Olisitte lykänneet 10bittiä videoon tai jotain muuta kivaa jota muilla ei jo ole.

Myös Samsungin Note 9 maksaa 1300 euroa, joten myös Samsungin loppu on lähellä? Tämä on nykyaikaa että lippulaivamallista saa pulittaa yli tonnin.

Jep… Ylä ja alapää vain erkanevat kauemmas toisistaan. Ei siinä mitään pahaa. Joillakin on varaa näihin ja kalliimpiinkin puhelimiin. Useimmille riittää se satasen luuri. Ihan hyvähän, että saa päättää mihin rahansa tuhlaa! Ei niitä rahoja saa mukaansa hautaan joka tapauksessa.

Ihan sauna-ajatuksena vaan, että onkohan näissä hinnoissa jo Trumpin "kauppasota"-lisää?

Tämä ääripäiden hinta-ero on omasta mielestä taas jonkinlainen esimerkki eriarvoistumisesta mitä nykyään harrastetaan ja nostaa päätään. Perinteisillä mittareilla se on ollut huono asia suuressa mittakaavassa, kohta 90% väestöstä elää Afrikassa ja loput 10% pitää maaorjia.

Muropaketin uusimmat