UUSIMMAT

Apple julkisti neljännen sukupolven Apple Watchin

12.09.2018 20:12 | Muropaketin toimitus

Apple on juuri julkistanut uuden neljännen sukupolven Apple Watchin.

Apple uusin neljännen sukupolven Apple Watch tarjoaa muun muassa yli kolmanneksen suuremman näyttöpaneelin sekä kokonaan uuden, modulaarisen ja helposti kustomoitavan kellotaulun.

Kello panostaa terveysominaisuuksiin. Kello mittaa jatkuvasti käyttäjän sykettä ja varoittaa, mikäli se huomaa merkittäviä muutoksia, kuten rytmihäiriön, liian korkean tai matalan sykkeen. Apple Watch 4 osaa mitata ensimmäisenä kuluttajalaitteena myös EKG-arvon.

Kaiuttimen äänenlaatua ja voimakkuutta on parannettu, jotta muun muassa äänikomentojen käyttäminen on aiempaa helpompaa.

Apple Watch 4:stä löytyvä suoritin on jopa kaksi kertaa tehokkaampi edeltäjäänsä verrattuna. Paranneltu gyroskooppi puolestaan tekee liikkeen tunnistuksesta aiempaa tarkemman. Sen myötä kello huomaa, mikäli Apple Watch 4:n käyttäjä kaatuu ja osaa hälyttää apua automaattisesti, mikäli käyttäjä ei nouse ylös minuutin kuluessa.

Wi-Fi-yhteydellä varustettu Apple Watch 4 saapuu myyntiin myös Suomessa ja sen tilaukset alkavat 14. päivä syyskuuta. Suomessa hinta on 439 euroa (40 mm), 469 (44 mm).

Päivitetty 12.9. klo 22.01: Päivitetty Suomen hinnat.

Muropaketin uusimmat