UUSIMMAT

Applen seuraavasta iPhone XR -mallista vuoti mallinnoksia

09.05.2019 19:25 | Muropaketin toimitus

 

Ennakko-odotusten perusteella Applelta odotetaan loppuvuodesta jälleen kolmea iPhone-mallia. Nyt edullisimmasta variantista, iPhone XR:n seuraajasta, on jo vuotanut mallinnoksia.

Pricebaban ja OnLeaksin julkaisemien kuvien perusteella iPhone XR tulisi edelleen pysymään värikkäänä puhelimena, ja sen ulkomuoto muistuttaisi viimevuotista iPhone XR:ää. Suurimpana yksittäisenä erona iPhone XR:n seuraajan takapuolelta odotetaan löytyvän kaksoiskamera ja tätä tukeva LED-salama, siinä missä nykyisessä iPhone XR:ssä linssejä on vain yksi. Kaksoiskamera on aiemman huhun mukaan sama 12 + 12 megapikselin yhdistelmä mikä löytyy viimevuotisista iPhone Xs ja Xs Max -malleista.

Tulevan iPhone XR:n etupuolelta löytyy kuvien mukaan edelleen suurikokoinen lovi, joka sisältää Face ID -kasvojentunnistuksen vaatimat komponentit, kaiuttimen sekä etukameran. OnLeaks ennustaa LCD-näytön koon olevan 6,1 tuumaa ja resoluution pysyvän 1792 x 828 pikselissä. Ulkomitat lienevät puolestaan 150,9 x 76 x 8,3 millimetriä, vaikkakin kameran kohdalta paksuutta kertyy 9,1 millimetriä.