UUSIMMAT

Applen toimitusjohtaja perusteli uusien iPhonejen korkeita hintoja – ”Pitkän ajan kuluessa ne tarjoavat loistavaa vastinetta rahalle”

23.09.2018 19:23 | Muropaketin toimitus | 10

Applen toimitusjohtaja Tim Cook on perustellut uusien iPhonejen korkeita hintoja sillä, että laitteet tarjoavat paljon ominaisuuksia eikä hinta ole suuri, mikäli sen jakaa koko laitteen käyttöiälle.

Apple julkisti pari viikkoa sitten iPhonejen uusimman sukupolven. Kuten aiempinakin vuosina, oli uusi sukupolvi jälleen edellistä kalliimpi – Suomessa kalleimman iPhone Xs Max 512GB -version hinta nousi huimaan 1679 euroon asti.

Nyt Applen toimitusjohtaja Tim Cook on perustellut uusien iPhonejen hintaa yhdysvaltalaisessa Good Morning America -ohjelmassa, raportoi 9to5Mac. ”Haluamme tehdä iPhoneja kaikille ja siksi jotkin iPhonet ovat edullisempia ja toiset kalliimpia. Mutta tässä puhelimessa on uskomaton kamera sekä kaikkien aikojen pienin ja tehokkain suoritin. ”

”Jos ajattelee iPhonen hintaa sen käyttöiän ajalle, maksaa se vain noin dollarin päivässä. Jos miettii, että sillä saa laitteen joka on korvannut kameran, musiikkisoittimen ja videosoittimen jokapäiväisessä käytössä, saa rahalleen jo paljon vastinetta”, Cook jatkaa.

Keskustelu

Jos iPhone kestää 1679 vuotta, eihän se ole kuin euron vuosi ! :)

toisaalta, yhtähyvän tai paremman puhelimen saa satosella, paremman kameran kahella ja monipuolisemman älyluurin 70 eurolla, joten miksi maksaa tyhmästä luurista tyhmälle loppukäyttäjälle yli tonnia?

korvaoo

toisaalta, yhtähyvän tai paremman puhelimen saa satosella, paremman kameran kahella ja monipuolisemman älyluurin 70 eurolla, joten miksi maksaa tyhmästä luurista tyhmälle loppukäyttäjälle yli tonnia?

Nyt ollaan kyllä niin urakalla kujalla että oikein naurattaa :D

Näytönohjaimen saa emolevyn mukana niin miksi maksaa siitä yli tonnia? Silti ostajia on.

Arvostus Applea kohtaan on mennyt niinkin alhaiseksi että viime viikolla kiletäydyin kohtuuhyvästä teknisen tuen työpaikasta siellä, lyhyesti näin "Rahan jonka aiemmin olen käyttänyt Apple-tuotteisiin, olen nyt laittanut ylimääräiseen lomakäyntiin kerran vuodessa. OnePlus ja Xiaomi tuovat enemmän suorituskykyä ja kestävämmät käyttökokemukst puoleen hintaan. En voi millään työskennellä teillä ja teeskenellä suosivani teidän tuotteita muille ihmisille."

siis kun tolla 1600 saa esim hyvän tietokoneen ja vaikka oneplussan niin miksi maksaisi tosta puhelimesta 1699 kun se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa.

draco76

Näytönohjaimen saa emolevyn mukana niin miksi maksaa siitä yli tonnia? Silti ostajia on.

Prosessorin, nykyään ;)

Meitzi

No JOS laitteet ovat noin pitkäikäisiä, miksi Apple tarjoaa niille ihan "mahtavan" yhden vuoden rajoitetun takuun?
https://www.apple.com/legal/warranty/products/finland-universal-warranty.html
Eli yli tonnin laitteeseen saat peräti vuoden takuun, valitettavasti puhe ja teot eivät teillä täsmää.

Saattaahan ne olla pitkäikäisiä jollei niitä pudottele, heittele tai käytä muuten ehtojen vastaisesti, eli yleensä ottain lainkaan…

Muropaketin uusimmat