UUSIMMAT

Asus venyy 18:9-kuvasuhteeseen Zenfone Max Plussan myötä

30.11.2017 14:47 Muropaketin toimitus

Asus Zenfone Max -puhelimet ovat keskittyneet maksimoimaan laitteiden akkukapasiteettia. Uusin versio aiheesta venyttää myös näyttöä.

Helpixin uutisen mukaan Asusin uutukainen on varustettu 5,7-tuumaisella 2160 x 1080 -resoluution näytöllä. Kuten jo resoluutiolukemista selviää, on näytön kuvasuhde huipputrendikäs 18:9. Asus lupaa laitteen 4130 milliampeeritunnin akusta irtoavan videoidenkatseluaikaa peräti 13 tunniksi. Järjestelmäpiirinä on 28 nanometrin viivanleveydellä valmistettu kahdeksanytiminen MediaTek 6750T, joten vauhdin hurmaa puhelimella ei tavoitella.

Keskusmuistia on mallista riippuen kaksi tai kolme gigatavua ja tallennustilaa vastaavasti 16 tai 32 gigatavua. Molemmissa malleissa on kaksi SIM-korttipaikkaa ja lisäksi oma kolonsa microSD-muistikortille. Takapuolen kameroista pääkamerassa on 16 megapikselin kenno ja laajakulmaisessa apukamerassa kahdeksan megapikseliä. Myös etukamera on kahdeksan megapikselin malli, jolla voi myös avata puhelimen kasvojentunnistusta käyttämällä.

Puhelin käyttää Asusin PowerMaster-lataustekniikkaa, mutta pikalatausominaisuus ei pakettiin kuulu. Tyhjästä täyteen lataaminen kestää valmistajan mukaan täydet kolme tuntia. Hinta ja virallinen julkistusaikataulu ovat vielä hämärän peitossa.