Uusimmat

Asus ZenFone 4 Max julki Venäjällä, akkukapasiteetti peräti 5000 milliampeerituntia

05.07.2017 11:09 Muropaketin toimitus

Asuksen ZenFone-mallisto päivittyy vähitellen. Nyt ZenFone 4 Max -malli on virallisesti esillä Asusin virallisella venäläisellä sivustolla. Puhelimen hinta ei ennakkotietojen mukaan ole kovin paha ominaisuuksiin nähden. 

Asus ZenFone Max 4 -puhelimen näyttö on 5,5-tuumainen, ja sen tarkkuus on 1080p. Järjestelmäpiirinä on joko Snapdragon 425 tai Snapdragon 430. Käyttöjärjestelmänä on Android 7.0 Nougat, jonka päällä ajetaan Asuksen omaa Zen UI -käyttöliittymää.

Puhelimen takakamera on kaksoiskamera. Pääkamerana toimii 13-megapikselin kenno, jonka linssin kuvakulma on 80 astetta ja joka tarkentuu 0,03 sekunnissa. Toinen linssi puolestaan tarjoaa 120 asteen kuvakulman, jolla saa esimerkiksi ahtaissa tiloissa enemmän ihmisiä mukaan kuviin. Kameroiden vieressä on LED-salama, aivan kuten etupuolen 8 megapikselin selfie-kamerankin kyljessä.

Erikoisin puhelimen ominaisuus on sen akku, jonka kapasiteetiksi Asus kertoo peräti 5000 milliampeerituntia. Standby-aikaa sillä pitäisi saada 46 päivää LTE-verkossa, puheaikaa 40 tuntia 3G-verkossa ja videoiden pitäisi pyöriä ruudulla ennen akun uuvahtamista 22 tuntia. Puhelinta voi käyttää myös virtapankkina muiden laitteiden lataamiseen.

Muistin ja tallennustilan määrä vaihtelee mallin mukaan. Saatavilla ovat ainakin 2 gigatavun ja 16 gigatavun versio, 3 gigatavun ja 32 gigatavun sekä 4 gigatavun ja 64 gigatavun mallit. Kaikissa malleissa on microSD-korttipaikka tallennustilan kasvattamiseksi. Enimmillään korttipaikka tukee 256 gigatavun muistikortteja.

Piakkoin myyntiin tulevien mallien hinnat alkavat 225 eurosta. Sillä rahalla saa haltuunsa 2 gigatavun muistilla ja 16 gigatavun tallennustilalla varustetun version. Väreiksi tarjolle tulevat musta, kulta ja vaaleanpunainen.