UUSIMMAT

Bluboo esitteli mikkihiirenkorvia kääntyvään kameraansa

16.03.2018 09:31 Muropaketin toimitus

Bluboo S2 -puhelimen kamerassa on otettu käyttöön monien mielessään pohtima idea. Takakamera nimittäin kääntyy saranan varasssa tarvittaessa etukameraksi. Kääntämistä helpottamaan tarjolla on nyt hiirenkorvat!

Puhelin itsessään julkistettiin Barcelonan Mobile World Congress -tapahtumassa helmi-maaliskuun vaihteessa. Sen yläreunassa ei ole tämän vuoden muoti-ilmiöksi noussutta näyttölovea, vaan yläreuna on saatu ohueksi varustamalla takakamera saranalla.

Valmistaja on nyt toimittanut Androidheadlines-sivustolle kuvia, joista esitellään myyntipakkauksessa mukana toimitettavia lisävarusteita. Mukana ovat ainakin Mikki Hiireltä inspiraationsa saaneet hiirenkorvat, hiuspanta ja vähäeleisemmin muotoiltu rengas. Kaikkien ideana on kuitenkin helpottaa kameran kääntämistä selfie-asentoon. Kamerapannat toimitetaan ilmeisesti sekä mustana että valkoisena.

Puhelimen kameran 21 megapikselin kennon on valmistanut Sony, ja sen kääntömekanismin luvataan kestävän ehjänä 100 000 kääntämistä. Laitteen kaikki ominaisuudet eivät vielä ole julkisesti saatavilla, mutta kameran lisäksi tiedossa on kuusituumaisen näytön resoluutio (2160 x 1080 pikseliä), akun kapasiteetti (4300  milliampeerituntia) ja käyttöjärjestelmä (Android 8.1).

Muropaketin uusimmat