Bose esitteli uudet lippulaivatason vastamelukuulokkeet

30.05.2019 16:19 | Muropaketin toimitus

Bose on esitellyt uudet Noice Cancelling Headphones 700 -nimiset vastamelukuulokkeet, joiden hinta nousee 419,95 euroon.

Tähän mennessä Bosen QuietComfort 35 II -vastamelukuulokkeina on pidetty yksinä maailman parhaista vastamelukuulokkeista. Uudet NCH 700 -kuulokkeet sijoittuvat Bosen mallistossa vielä niitäkin korkeammalle, vaikkeivat ne suoraan korvaa QuietComfort 35 II -mallia.

NCH 700 -kuulokkeet tarjoavat uuden modernimman muotoilun ja niitä ohjataan kosketuselein. Bosen mukaan ne tarjoavat historian parhaan kuulokkeisiin sisäänrakennetun mikrofonijärjestelmän ja entistäkin paremman vastamelutoiminnon. Langattomien kuulokkeiden akun luvataan kestävän jopa 20 tuntia ja 15 minuutin latauksella kuunteluaikaa saa 3,5 tunnin edestä.

Google Assistant, Siri ja Alexa -virtuaaliassistentit on integroitu kuulokkeisiin siten, ”ettei käyttäjän tarvitse enää edes katsoa tai koskea puhelimeensa”. Mukana on myös uusi Bose AR -teknologia, jonka avulla käyttäjä voi esimerkiksi katsoa lähellä olevia maamerkkejä ja kuulokkeet kertovat niistä automaattisesti lisätietoja. Lisäksi Bose AR mahdollistaa maamerkkeihin perustuvan navigoinnin, jolloin kuulokkeet voivat kertoa käyttäjälle että tämän tulee esimerkiksi kääntyä oikealle seuraavan McDonald’sin kohdalta.

NCH 700 -vastamelukuulokkeet saapuvat myyntiin Bosen verkkokaupassa kesäkuun 20. päivänä 419,95 euron hintaa. NCH 700 -vastamelukuulokkeiden lisäksi Bose julkisti myös 500 ja 700 -sarjan täysin langattomat nappikuulokkeet. Bose Earbuds 500 -nappikuulokkeet julkaistaan loppuvuodesta ja vastamelutoiminnolla varustetut NCH Earbuds 700 -kuulokkeet vuonna 2020.