Uusimmat

Bowers & Wilkins esitteli uusitun Zeppelin-kaiuttimen – Persoonallinen kaiutin sai päivityksen nykyaikaan

13.10.2021 18:11 Muropaketin toimitus

Bowers & Wilkins Zeppelin -kaiutin on täysin uusittu. Vaikka ulkoasun tunnistettavat piirteet ovat tallella, osaa uusi versio nyt suoratoistaa musiikkia langattomasti.

Bowers & Wilkins Zeppelin -kaiutin esiteltiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2007, jolloin se toimi ensisijaisesti iPod-telakkana. Uusin Zeppelin koostuu erillisistä, koteloiduista kaiutinelementeistä vasemmalle ja oikealle kanavalle sekä subwoofer-kaiuttimesta. Uudessa Zeppelinissä on myös sisäänrakennettu, himmennettävä valaistus.

Zeppelin tukee sekä AirPlay 2- että aptX Adaptive Bluetooth ‑teknologiaa. Spotifyn käyttäjät voivat hyödyntää myös nauttia Spotify Connect ‑toimintoa. Bowers & Wilkins Music ‑sovelluksella voi toistaa musiikkia useisiin striimauspalveluista, kuten Deezer, Last.fm, Qobuz, Soundcloud, TIDAL ja TuneIn. Vuoden 2022 alussa on luvassa myös multiroom-tuen mahdollistava päivitys. Sen myötä laitteesta tulee yhteensopiva sekä muiden uusien Zeppelinien että Bowers & Wilkinsin Formation-malliston langattomien kaiutinten kanssa.

Tarjolle tulee kaksi värivaihtoehtoa: tumma (keskiyönharmaa) ja vaalea (helmiäisharmaa). Bowers & Wilkins Zeppelin on saatavana tänään 13. lokakuuta alkaen 799 euron hintaan.