Ehtiikö Elephone ensin? S9-malliin tulossa taittuva näyttö

28.11.2017 13:05 | Muropaketin toimitus

Mobiilikansa odottaa kieli pitkällä taittuvaa Samsung Galaxy X -puhelinta. Premium-hintojakin halvemmalla taittuvaan luuriin pääsee käsiksi, sillä samoille apajille pyrkii tuoreiden huhujen mukaan myös Elephone.

Pieni Hong Kongista ponnistava valmistaja on kunnostautunut isompien kilpailijoittensa ideoiden kopioimisessa. Tämänvuotinen huippumalli S8 otti vahvasti vaikutteita Xiaomi Mi MIX -hittipuhelimesta, edellisvuoden S7 puolestaan lainaili häpeilemättä Samsungin Galaxy S7:n designia.

S9-malli lähtee kuitenkin tarpomaan toistaiseksi käymättömille mobiilimaille. Androidheadlinesin mukaan se olisi nimittäin taittuva puhelin. Puhelinta koskevat huhut ovat kuitenkin kovin hajanaisia, ja luultavasti sitä ei julkaista kovin nopeasti vasta tänä syksynä nähdyn S8-mallin perään. Tämänhetkisten tietojen mukaan puhelin kuitenkin olisi taittuva, sen näyttö olisi valmistettu AMOLED-tekniikalla, ja sen järjestelmäpiirinä olisi Snapdragon 660.

Pieni erikoisuus löytyy myös puhelimen takapuolelta. Valmistajan kookas logo on nimittäin LED-valaistu, ja se toimii yksinkertaisena ilmoitusalueena. Takapuolella on myös ilmeisesti kaksoiskamera ja sormenjäljenlukija.

Muropaketin uusimmat